MENJA NACIONALNI TIM: Hrvati nam OTIMAJU reprezentativca! Nosio dres Srbije, sada oblači "ŠAHOVNICU"?

Autor:

Sport

03.06.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Dragan Stojković Piksi i ljudi iz našeg Saveza reagovati na vreme?

MENJA NACIONALNI TIM: Hrvati nam OTIMAJU reprezentativca! Nosio dres Srbije, sada oblači "ŠAHOVNICU"?

Foto: Starsport

Starsport

Šokantne vesti stižu nam iz Hrvatske - naša zemlja mogla bi da ostane bez talentovanog napadača Petra Ratkova koji bi dres Srbije u tom slučaju zamenio "šahovnicom".

Kako prenosi "Večernji list", napadač TSC-a, koji je u sezoni za nama dominirao na terenima širom Superlige Srbije i na 36 utakmica u elitnom rangu postigao 13, a namestio četiri gola, ima hrvatske korene preko majke, poseduje i pasoš ove zemlje, te su ga čelnici tamošnjeg Saveza pikirali kao metu za nacionalni tim.

Nije tajna kako hrvatska 'A' reprezentacija još od Mandžukićevog odlaska u penziju vapi za pravim, klasnim napadačem, a 19-godišnji centarfor Petar Ratkov okarakterisan je kao "target men", strelac - navodi se u tekstu pomenutog medija. 

Republika

Foto: Starsport

Petar Ratkov

 

Ratkov je ove sezone iskočio u prvi plan pa je, i pored toga što je mlađi od saigrača, upisao i šest nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, te je postigao jedan gol na prijateljskom meču protiv Bugarske (1:1).

Ima Petar Ratkov i osam utakmica za U19 selekciju gde je dao tri gola, ali za seniorski tim i dalje nije debitovao. Gledajući konkurenciju u kojoj se nalaze Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Dejan Joveljić i ostali - deluje da je Ratkov daleko od debija, ali uzimajući u obzir da ima tek 19 godina, definitivno je neko za koga se vredi boriti.

Da li će selektor Dragan Stojković Piksi i čelnici našeg Saveza reagovati na vreme ili ćemo ostati bez talentovanog napadača videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading