TRAGIČNA SUDBINA! Veljko Paunović u SUZAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.05.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je na nestvaran način ostao bez titule u Meksiku.

TRAGIČNA SUDBINA! Veljko Paunović u SUZAMA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veljko Paunović

Veljko Paunović, srpski trener koji je ostao upamćen po tome što je našu reprezentaciju do 20 godina starosti doveo na krov sveta kada je osvojio Mundijal, doživeo je tragičnu sudbinu u borbi za titulu u šampionatu Meksika.

Njegov Čivas sigurnim koracima išao je ka trofeju, a onda se desio šok koji je Srbina, ali i navijače čuvenog tima, ostavio u suzama.

Da krenemo redom...

U prvoj utakmici Tigresa i Čivasa nije bilo golova, a u revanšu je četa Veljka Paunovića brzo došla do 2:0 golovima Roberta Alvarada i Viktora Guzmana, te je sve delovalo bajkovito. Odlučio je srpski trener da se opredeli za defanzivu i krenuli su trenuci pakla.

Najpre je Žinjak u 64. iskoristio penal, da bi Kordova izjednačio i odveo meč u produžetak gde je u 110. minutu Pizaro na jako čudan način postigao pogodak odluke.

 

 

Do kraja meča smo videli i dva crvena kartona. Najpre je pomenuti Kordova u 117. dobio drugi žuti, dok je Sepulveda u redovima Čivasa dva puta požuteo u poslednja tri minuta nadoknade.

Istorija se nije ponovila, Tigres i Žinjak revanširali su se Čivasu za poraz u finalu iz 2017. godine, a Veljko Paunović ostao je bez trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading