ŽENE BEZ MORALA! Supruge reprezentativac Argentine NAPRAVILE POTEZ koji je ZGROZIO ceo svet! Boginju STAVILE na međunožje!

Autor:

Sport

24.03.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istu stvar uradio je i golman Gaučosa Emilijano Martinez posle finala Mundijala, a sada su njegovim putem pošle i supruge ostalih reprezentativaca.

ŽENE BEZ MORALA! Supruge reprezentativac Argentine NAPRAVILE POTEZ koji je ZGROZIO ceo svet! Boginju STAVILE na međunožje!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Argentine

Meču protiv Paname na "Monumentalu" je prisustvovao kompletan sastav Argentine koja je u finalu Svetskog prvenstva u Kataru pobedila Francusku.

Kapiten Leo Mesi i saigrači su doveli svoje porodice na stadion, a pojedine supruge fudbalera pokazale su da im tamo nije mesto.

Naime, nekoliko njih, predvođene Mandijom Martinez, suprugom golmana Emilijana ponovile su skandalozan potez sa finala Šampionata sveta u Dohi.

One su poput golmana Aston Vile stavile "boginju" na međunožje!

Foto: printscreen/instagram

supruge argentinskih fudbalera

Fešta u Argentini nastavlja se u utorak, kada će šampioni sveta u još jednoj prijateljskoj utakmici ugostiti Kurasao u Santjago del Esteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading