DA LI JE OVO REALNO? Konferencija Mladosti bez Lalatovića! Novi trener nije došao na PROMOCIJU!

Autor:

Sport

10.03.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna odluka novog šefa stručnog štaba Novosađana.

DA LI JE OVO REALNO? Konferencija Mladosti bez Lalatovića! Novi trener nije došao na PROMOCIJU!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Iako je zvanično potvrđeno da će Nenad Lalatović u nastavku superligaške sezone predvoditi Mladost Gat, mladi stručnjak se danas nije pojavio na redovnoj konferenciji za medije uoči narednog meča protiv subotičkog Spartaka!

Razlozi izostanka doskorašnjeg trenera niškog Radničkog ostali su nepoznanica, pa se novinarima obratio Lalatovićev pomoćnik Milan Vještica.

Foto: Starsport

 

- Sutra nas očekuje jedna bitna i teška utakmica. Ekipa Spartaka je jedna čvrsta i organizovana ekipa koja u poslednja tri kola ne zna za poraz. Sigurno je da su u prednosti što se psihološkog plana tiče. Što se nas tiče, spremno dočekujemo ovu utakmicu i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat - rekao je Vještica.

Mladost Gat je trenutno na pretposlednjoj 15. poziciji, ima samo 17 bodova i čeka je grčevita borba za očuvanje statusa u elitnom rangu.

Zanimljivo da se Lalatović dan pre nego što je dobio otkaz na Čairu nije pojavio na treningu i nije otišao sa ekipom u karantin, pred gostovanje, interesantno, upravo Novosađanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading