NIŠLIJE EKSPRESNO REAGOVALE! Radnički imenovao Lalatovićevog NASLEDNIKA!

Autor:

Sport

07.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle rastanka sa Nenadom Lalatovićem, superligaš iz Niša imenovao je njegovog prvog saradnika Dragana Šarca za novog trenera Radničkog.

NIŠLIJE EKSPRESNO REAGOVALE! Radnički imenovao Lalatovićevog NASLEDNIKA!

Foto: Starsport

Iako je do sada bila praksa da Lalatović u svojim klubovima kao prvog saradnika ima Dragana Šarca, ovoga puta putevi su im se razišli!

Višegodišnji prvi pomoćnik i verni saradnik u svim klubovima gde je Lalatović radio (Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvena zvezda, Vojvodina, Čukarički, Radnički Niš, Al Batin, Radnički 1923, Borac Banjaluka), dobio je poverenje uprave kluba sa Čaira i vruć krompir kao priliku da debituje u samostalnom poslu kao trener.

Čelnici Nišlija su procenili da Šarac najbolje poznaje ekipu, kao i da će uspeti da iz nje izvuče maksimum, u vrlo delikatnom momentu, jer je ekipa upisala samo jednu pobedu u minulih 10 superligaških mečeva.

Većina ostalih članova Lalatovićevog stručnog štaba, krenuli su Nenadovim putem.

Foto: Starsport

Dragan Šarac

 

Tako će svojevremeno fudbaler šampionske generacije Obilića, Crvene zvezde i internacionalca u Austriji morati da oformi novi stručni štab, a u njemu će se naći Vladimir Đorđević i Saša Stojanović, nekadašnji asovi Radničkog, dok će funkciju trenera golmana dobiti Damir Kahriman, takođe bivši golman Nišlija, Crvene zvezde i reprezentacije Srbije.

Dragan Šarac će debitovati na klupi Radničkog u nedelju protiv Voždovca, u 26. kolu Superlige. Taj meč igra se od 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading