LAZETIĆ NE STRAHUJE OD ŠAMPIONA! Evo šta je REKAO igračima pred dolazak Zvezde!

Autor:

Sport

06.03.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a u utorak na svom stadionu Arena dočekuju Crvenu zvezdu u 25. kolu Superlige (18.30).

LAZETIĆ NE STRAHUJE OD ŠAMPIONA! Evo šta je REKAO igračima pred dolazak Zvezde!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je da mu je velika čast i zadovoljstvo što je TSC u situaciji da igra derbi utakmicu protiv Crvene zvezde.

- Ulaznice na stadion su rasprodate još pre nekoliko dana i igrači oba tima će imati veliku podršku na utakmici za koju verujem da će biti pravi spektakl. Zvezda je aktuelni, a i novi šampion, imaju veliku bodovnu prednost i ja im čestitam na novoj tituli. O njihovoj igri i kvalitetu pojedinaca se sve zna. Dominantni su godinama unazad i za nas je najveći mogući izazov i čast da se takmičimo sa takvom ekipom. Videćemo u kojoj meri možemo da im pariramo i koliko smo sposobni da nametnemo svoj način igre i da se sa njima nadmećemo „onako muški“ - rekao je Lazetić.

On je naglasio da je Zvezda ekipa koja ne gubi utakmice i koja cele ove sezone nema nijedan poraz, ali da će se TSC potruditi da ne bude samo dekor u proslavi njihove "već osvojene titule".

Foto: Starsport

fudbaleri TSC-a

 

- U preostalim utakmicama Crvena zvezda će sigurno igrati mnogo rasterećenije i samim tim će nekome možda davati mnogo golova, dok će nekada biti umorniji i neće im se igrati. Naravno, sutra će mnogo zavisiti i od nas, od našeg stava i spremnosti da se što duže nadmećemo na njihovom nivou. Da su visok nivo i klasa iznad pokazali su i u igrama u Evropi. Imaju trenera koji radi fenomenalan posao i kome je uspelo da se nametne posle legende kakav je njegov prethodnik Deki, a to nije lako - kaže trener TSC-a i dodaje:

- Dobijaju utakmice, pobeđuju i u derbiju, primili su samo osam golova u celoj sezoni I po tome kao i po njihovoj igri se vidi šta žele i koliko su timski i individualno opasni. Pred nama je veliki izazov kao i velika prilika. Momcima sam rekao da je pre njima utakmica za uživanje, nadmetanje i takmičenje na kojoj će videti koliko su spremni - istakao je Žarko Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading