JUNAJTED PONIŽEN NA ENFILDU! Legende Mančestera našle KRIVCA! Oplele su po NJEMU!

Autor:

Sport

06.03.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda deklasirani su u derbiju Mersisajda od Liverpula sa 0:7, što im je najubedljiviji poraz u najvećoj utakmici Premijer lige od 1925.

JUNAJTED PONIŽEN NA ENFILDU! Legende Mančestera našle KRIVCA! Oplele su po NJEMU!

Foto: Ap photo

Burno Fernandeš i Erik Ten hag

Ogorčeni su bili navijači kluba sa Old Traforda posle blamaže u derbiju "Mersisajda", u kome su izabranici Erika Ten Haga pretrpeli katastrofu na Enfildu.

Iako je pre samo sedam dana osvojio premijerni trofej u sezoni, a prvi posle šestogodišnjeg posta, kada su mnogi očekivali povratak na šampionske staze, Junajted je deklasiran od najljućeg rivala Liverpula.

- Ovo nije Mančester junajted - rekao je na konferenciji za medije menadžer Crvenih đavola Ten Hag.

Menadžer Junajteda nije krio da je ljut, razočaran i šokiran dešavanjima na teremu, na kome je video 11 fudbalera koji trče "bez glave na ramenima".

Fanovi Mančestera naročito su ogorčeni na kapitena Bruna Fernandeša, koji je na Enfildu bio predvodnik jedne od najvećih blamaža u klupskoj istoriji.

Foto: Tanjug/AP

Geri Nevil

Zato su po Portugalcu oplele legende kluba, počevši od proslavljenog asa Gerija Nevila:

- Drugo poluvreme je bilo posebno sramotno. Bio je to nered, a posebno se to videlo u ponašanju kapitena Fernandeša. U pojedinim trenucima njegovo ponašanje je bilo neprijatno - istakao je Nevil.

Brunova nemoć bila je očiglednija, kako se završavao meč. Tako je Portugalac prilikom jednog duela prestao da trči za Srbinom Stefanom Bajčetićem, dok je u završnici meča tražio izmenu, da bi pobegao od blamiranja.

- Drži ruke podignute i pita trenera zašto ne izlazi?! To nije bila kapitenska igra. Dosta mi ga je. Njega i njegovog ponašanja, kukanja i simuliranja. Menadžer Erik ten Hag se mora pobrinuti za to - ljutito će Geri Nevil.

KIN: SRAMOTA JE...

Njegovo mišljenje deli i legendarni Roj Kin, koji je zgrožen ponašanjem veziste.

- Njegov govor tela je bio sramotan. Talentovan je igrač, kapiten, ali ovo što je pokazao... Govor tela, mahanje rukama, nedostatak borbenosti... Ne biste bili srećni s njim u svlačionici", rekao je bivši kapiten Junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading