VIDIĆ BLJUJE VATRU! Terzić HOĆE DA POSVAĐA legende Zvezde!

Autor:

Sport

21.02.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodao je legendarni as da neće odustati od kandidature.

VIDIĆ BLJUJE VATRU! Terzić HOĆE DA POSVAĐA legende Zvezde!

Foto: Starsport

Ko će biti novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije?

Ovo je pitanje koje muči čitavu zemlju. Jedan od kandidata koji se provlačio po kuloarima je i legendarni reprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Mančester junajteda, Nemanja Vidić.

Vidić je sada izašao u javnost sa tvrdnjama da generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić želi da posvađa sve legende tima sa Marakane!

- Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora - istakao je Nemanja Vidić u izjavi Sport klubu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić

 

Usledio je i konkretan komentar.

- Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam - poručio je legendarni as.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić

 

Naš portal kontaktirao je generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, sa molbom da prokomentariše ove tvrdnje, ali on nije želeo da se oglasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading