KONAČAN RASTANAK: SMS napušta Lacio - poznato gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

09.01.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrhtavaju Apenini.

KONAČAN RASTANAK: SMS napušta Lacio - poznato gde nastavlja karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković Savić, vezista Lacija i fudbalske reprezentacije Srbije, napustiće po svemu sudeći ekipu iz Rima, pošto igrač i klub nisu uspeli da pronađu zajednički jezik u pregovorima.

Našem igraču ugovor ističe za godinu i po dana, pa je jasno da Klaudijo Lotito, predsednik Lacija, više ne može da traži nerealnih 150 mliona za SMS-a, već je voljan i da ga pusti po ceni od 69 miliona.

Za sada, čini se da će Milinković-Savić preći u jedan od dva kluba koja već godinama stoje u redu za njegov potpis. Prvi je Juventus, najuspešniji italijanski klub. Sergej je velika želja trenera Stare dame Masimilijana Alegrija, koji ga dugo drži na radaru, a čak je i više puta dao nalog funkcionerima kluba da krenu po njega.

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić u dresu reprezentacije Srbije


Druga opcija je londonski Arsenal. Prošlog leta se pojavila informacija da Tobdžije na oku drže Srbina, nastavio se interes i na jesen, a ne jenjava ni sada. Ono što dodatno ide u prilog ekipi koju sa klupe predvodi Mikel Arteta je da je Arsenal trenutno prvi na tabeli Premijer lige, pa plasman u Ligu šampiona trenutno deluje kao vrlo ostvariv cilj za ovaj tim.

Godinama je Milinković-Savić bio na izlaznim vratima ekipe iz Rima, ali se transfer nikada nije dogodio. Ipak, naš vezista je i dalje u najboljim fudbalskim godinama, pa deluje da će na leto ostvariti transfer karijere, u ekipu koja će moći da mu pruži mnogo više od "nebesko-plavih" iz Rima.

Sergej je karijeru započeo u Vojvodini, igrao je i za belgijski Genk, odakle je prešao u Lacio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading