LOŠE SEĆANJE! "Orlovima" u Norveškoj sudi arbitar koji je bio glavni na meču posle kog je bila tužna čitava Srbija (FOTO)

Autor:

Sport

25.09.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Dušan Tadić i saigrači moraju da pobede u Oslu kako bi osvojili prvo mesto u B4 Ligi nacija i plasirali se u A diviziju i samim tim obezbedili drugi šešir pred žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

LOŠE SEĆANJE! "Orlovima" u Norveškoj sudi arbitar koji je bio glavni na meču posle kog je bila tužna čitava Srbija (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 gostuje Norveškoj u Oslu u borbi za prvo mesto u B4 Ligi nacija.

Ukoliko "orlovi" pobede plasiraće se u A diviziju i obezbediti drugi šešir pred žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa prethodne utakmice Srbije i Norveške

Svestan je i legendarni Roberto Roseti, predsednik Sudijske komisije UEFA koliko je važna utakmica na Uleval stadionu pa će na centru stajati jedan od najboljih arbitara na svetu.

U pitanju je Španac Antonio Mateu Lahoz (45), koji je u aktuelnoj sezoni bio glavni na tri meča u Primeri i isto toliko u evropskim takmičenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Antonio Mateu Lahoz na utakmici Ukrajine i Srbije

Sudiće na Svetskom prvenstvu u Kataru, a od 2011. je na elitnoj sceni, dok je prošle godine sudio finale Lige šampiona u pobedi Čelsija od 1:0 nad Mančester sitijem.

Prethodno Evropsko prvenstvo završio je posle grupne faze i tri susreta, a našoj seelekciji nije ostao u dobrom sećanju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Antonio Mateu Lahoz (skroz desno)

On je bio na centru kada su Dušan Tadić i saigrači ispali od Škotske na Marakani posle finala u finalu baraža za plasman na EVRO 2021. godine.

Uz Lahoza naći će se  španski mahači Pau Cebrijan Devis i Roberto Dijaz Perez. Poslovi četvrtog arbitra povereni su Hoze Manuer Monteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading