"IDIOT, KOJEG SU IZBACILI KAO PSA": Otac Makabijevog fudbalera ŽESTOKO isprozivao Vladimira Ivića!

Autor:

Sport

26.07.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota.

"IDIOT, KOJEG SU IZBACILI KAO PSA": Otac Makabijevog fudbalera ŽESTOKO isprozivao Vladimira Ivića!

Foto: Starsport

Vladimir Ivić

Vladimir Ivić i njegov Makabi fantastično su započeli kvallifikacije za Ligu konferecnija, ali srpski stručnjak ima velikih problema van terena.

Sve to je zbog skandalozne izjava Maksima Gluka, oca fudbalera Makabija Oskara Gluka.

On je to sve izrekao u jednom snimku, za koji nije očekivao da će isplivati u javnosti. Maksim je vređao i kritikovao Ivića zbog toga što njegovog sina Oskara nije ubacio u igru protiv Zire.

- Rekao sam vam, menadžer je idiot! Zato su ga izbacili iz Engleske. I tamo je uradio isto, nije dao dobrim fudbalerima da igraju. Izbacili su ga kao psa. Nadam se da ni ovde neće ostati, neka ide dođavola - besneo je Gluk senior.

Oskar Gluk ima 18 godina i dete je Makabija. Prošao je sve mlađe selekcije Izraela, a trenutno je član mlade reprezentacije ove zemlje. Igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, a za prvi tim velikana iz Tel Aviva odigrao je osam mečeva i uspeo tri puta da se upiše u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading