OBEĆAO sam Stankoviću da ću doći - Zvezda završila veliko pojačanje (FOTO)

Autor:

Sport

19.07.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejanu se ispunila želja.

OBEĆAO sam Stankoviću da ću doći  - Zvezda završila veliko pojačanje (FOTO)

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas pojačanje iz niškog Radničkog, mladog Stefana Mitrovića (19), a krilni napadač koji je plaćen 500.000 evra izjavio je da je na Marakanu došao posle obećanja koje je dao treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću.

- Dejan me pitao posle utakmice da li želim da dođem u Zvezdu. Rekao sam da hoću. On je pitao da li obećavam, a ja sam rekao "da" i pružili smo ruku - izjavio je Mitrović na predstavljanju u Ljutice Bogdana i dodao:

- Jako sam srećan što sam potpisao Zvezdu, veliki sam zvezdaš kao i cela moja familija. Zvezda je najveći klub na Balkanu i nadam se da ću ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović i sportski direktor Mitar Mrkela

Istakao je da jedva čeka da sarađuje sa trenerom Dejanom Srankovićem.


- Naravno, Mister Deki Stanković, najveće ime u srpskom fudbalu. Imam veliko poštovanje prema njemu i srećan sam što je video kvalitet u meni i doveo me u Crvenu zvezdu.

Zvezdu sam gledao pre nekoliko godina u Kanadi sa drugarima u kafiću, sada igram za Zvezdu.
Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović sa dresom Crvene zvezde

Zanimljivo je kako se novi fudbaler srpskog šampiona opredelio za broj 80 na dresu.

- Majka mi je rođena 1980. i volim Ronaldinja, zato broj 80 na dresu.

Brzonogi fudbaler istakao je da se ne plaši konkurencije i da od saigrača poznaje kapitena Milana Borjana i Aleksandra Kataija.

- Uvek će biti konkurencija. Videćemo gde Deki Stanković odluči da mogu da pomognem ekipi. Mogu da nametnem brzinu i dribling, volim jedan na jedan, direktan sam igrač. Odranije znam Borjana, on mi je komšija u Kanadi. Igrao sam fudbal sa njegovim mlađim bratom Nikolom tamo. Gledao sam Kataija u Torontu kad je igrao za Čikago i tad smo se slikali.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Mitrović sa šalom Crvene zvezde

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da će klub sa Marakane dolaskom Mitrovića dobiti na brzini u igri.


- Zadovoljstvo mi je da predstavim naše treće pojačanje u prelaznom roku. Stefan Mitrović dolazi u okviru naše ideje da ubrzamo i podmladimo ekipu. Mlad je, odlikuje ga izuzetna brzina i igra na poziciji krila. Bila je priča da će doći i prošle zime. Najvažnije je da je sada ovde i da će biti lepa buducbnost Crvene zvezde - izjavio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading