NIKO KAO BEN: Ljubimac Delija došao do učinka za PAMĆENJE U SRPSKOM FUDBALU!

Autor:

Sport

14.05.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nedavno deseti strelac u istoriji Crvene zvezde nastavlja da dolazi do rekordnih brojki.

NIKO KAO BEN: Ljubimac Delija došao do učinka za PAMĆENJE U SRPSKOM FUDBALU!

Foto: Starsport

El Fardu Ben

Fudbaleri Crvene zvezde bore se za odbranu duple krune u srpskom fudbalu, a još tri utakmice ostalo im je da nešto tako i ostvare. 

Crveno-beli u Superligi igraju protiv Napretka u gostima i Voždovca na domaćem terenu (četiri boda matematički do titule), a očekuje ih i četvrti Večiti derbi u sezoni, odnosno finale Kupa Srbije protiv Partizana.

Republika

Foto: Starsport

 

Kroz godine jedan od najboljih pojedinaca u redovima nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona je El Fardu Ben, od nedavno deseti strelac u istoriji kluba sa 83 gola.

Reprezentativac Komorskih ostrva stigao je i do još jednog zapažen učinka pošto je postigao makar gol protiv svih trenutnih Superligaša, ako u obzir uzmemo i nacionalno prvenstvo i Kup.

Republika

Foto: Starsport

 

Afrikanac je 63 puta bio precizan u Superligi, pet u Kupu Srbije i 15 na međunarodnoj sceni.

Od Benovih hitaca najviše je nastradao niški Radnički sa osam primljenih golova, a jedan manje zadesio je Vojvodinu i Spartak. Pet puta su loptu iz mreža vadili Čukarički, Radnik, Proleter i Voždovac.

Republika

Foto: Starsport

 

Ljubimac Delija je bio precizan i protiv timova iz Prve lige Srbije, pa je tako šabačkoj Mačvi dao pet, Zemun, Rad i Javor su stradali dvaput, a Inđija jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading