SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Ovo Liga šampiona ne pamti - nakon meča lomio svlačionicu, pretio i pozivao na ubistvo!

Autor:

Sport

10.03.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nevereovatnom revanš susretu osmine finala UEFA Lige šampiona, ekipa madridskog Reala je nakon neverovatnog preokreta eliminisala prebogati klub iz francuske prestonice i nastavila borbu za osvajanje nove šampionske krune, 14. u istoriji kluba.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Ovo Liga šampiona ne pamti - nakon meča lomio svlačionicu, pretio i pozivao na ubistvo!

Foto: Tanjug/AP

Zahvaljujući neverovatnom Karimu Benzemi, Madriđani su nakon prednosti gostiju od 1:0, uspeli da stignu do potpunog rezultatskog preokreta i plasmana u nastavak takimičenja.

Međutim, dešavanja koja su se dogodila po okončanju susreta, svakako se ni u kom slučaju ne mogu svrstati u red sportskih. 

Kako prenose španski mediji, po okončanju susreta na "Santijago Bernabeu", prvi čovek PSŽ-a, prebogati Naser El-Kelaifi upao je u sudijsku svlačionicu i verbalno napao arbitra Danija Makelija. Kelaifi je bio besan što Holanđanin, po njegovom mišljenju, nije dosudio prekršaj nad golmanom Donarumom, nakon kojeg mu je Benzema oduzeo loptu, a nekoliko sekundi kasnije i zatresao mrežu PSŽ-a i nagovestio veliki preokret.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

 

El-Kelaifi i Leonardo su vikali na sudije i lupali po svlačionici, a jedan od zaposlenih u Real Madridu se našao u blizini tog incidenta i pokušao je da sve snimi telefonom. Španski mediji prenose da je čelnik pariskog kluba takođe počeo da lomi inventar, a sve je ispratila UEFA koja je od Madriđana zatražila snimke kako bi utvrdila sve događaje nakon susreta.

Kako prenosi radio stanica "Cope", tek tada El-Kelaifi poludeo i krenuo na pomenutog čoveka. Vikao je "ubiću te", a telohranitelji milijardera iz Katara uspeli su da ga zaustave na vreme, dok je Leonardo ubeđivao zaposlene u Realu da se sve snimljeno obriše.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Neimar

 

Prema dostupnim informacijama, usled navedenog incidenta, morala je da reaguje i policija. Uzete su izjave od vinovnika svih dešavanja, a zvaničnici oba kluba još uvek se nisu oglasili povodom "trečeg poluvremena" na stadionu u španskoj prestonici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading