GOTOVO JE: Ugovor je pred RASKIDOM, zbog ovoga će IZGUBITI 90 miliona evra!

Autor:

Sport

26.02.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratni sukobi u Ukrajini u mnogome menjaju ne samo političku, već i sportsku sliku Evrope.

GOTOVO JE: Ugovor je pred RASKIDOM, zbog ovoga će IZGUBITI 90 miliona evra!

Foto: Starsport

Gasprom

Ruski naftni gigant, kompanija "Gasprom njeft" veliki je donator kako sportskih klubova, tako i organizacija i sportskih manifestacija. Međutim, poslednja dešavanja već su dovela do raskida deceniju i po stare saradnje između ove kompanije i nemačkog kluba Šalke iz Gelzenkirhena, a prema najnovijim informacijama još jedna velika sportska organizacija spremna je da se odrekne velikog novca koji se u nju sliva iz Rusije.

Evropska kuća fudbala, UEFA je spremna da se odrekne jednog od najvećih sponzora Lige šampiona, prenose britanski mediji. Kako su prošlog maja potpisali novu saradnju na tri godine, UEFA će izgubiti oko 90 miliona evra ovim potezom.

"Gasprom" sponzoriše UEFA od 2012. godine i do sada nije bilo problema sve dok UEFA nije podlegla pritisku zbog partnerstva sa naftnim gigantom u jeku rata Rusije i Ukrajine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading