FANTASTIČNO! Postavljen krov na stadionu Grafičara na Senjaku!

Autor:

Sport

13.02.2022

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekonstrukcija stadiona FK Grafičar, razvojnog tima Crvena zvezde, nastavljena je postavljenjem krova, čime je ovaj objekat napravio još jedan korak na putu da postane među najboljim u Srbiji.

FANTASTIČNO! Postavljen krov na stadionu Grafičara na Senjaku!

Foto: printscreen/instagram

Kako se navodi u saopštenju kluba. koji ove godine proslavlja 100. rođendan, na krovnu konstrukciju, po završetku radova, biće postavljeni solarni paneli, što će doprineti značajnom smanjenju potrošnje električne energije.

Takođe, uveliko se radi i na unapređenju energetske efikasnosti prostora u sklopu glavne tribine, koja će imati fasadu i stolariju po najstrožim standardima u ovoj oblasti.

Sa istim ciljem, prethodno su već postavljeni reflektori sa najmodernijom LED tehnologijom.

Stadion će ispunjavati sve FIFA i UEFA standarde, i to sa svega 2.000 sedećih mesta.

- Umesto proširenja kapaciteta u klubu su se fokusirali na to da obezbede maksimalnu bezbednost i udobnost za posetioce, igrače i stručno lice, uključujući i dimenzije terena, udaljavanje aut linije odeljenja za evropske igre, u konkurenciji evropskih takmičenja, sudije, trenere, pres salu, kontrolnu sobu za upravljanje reflektorima... U okviru stadiona biće postavljeni reciklomati, kako bi se i na taj načn dao doprinos očuvanju prirode i podigla svest kod građana o važnosti recikliranja- ističu iz kluba.

Mada Grafičar nije klub koji je poznat po glasnim navijačima, na Senjak su stigli i zvučni paneli, koji će biti postavljeni duž ograde sa istočne strane stadiona, da bi se smanjio nivo buke kao okolni objekat.

Čim se završi montaža ograde, očekuje se i postavljanje terena sa veštačkom travom, kako bi mlađe selekcije i veliki broj dece koja trenira fudbal dobije što bolje uslove za napredak i dalji razvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading