VALENSIJA PRIHVATILA PONUDU: Mrkela govorio o prelaznom roku, ŽAO mu je ZBOG odlaska DEGENEKA!

Autor:

Sport

12.01.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je igračima poželeo dobrodošlicu i kao cilj postavio odbranu titule, Mitar Mrkela odgovarao je na pitanja novinara za klupsku televiziju.

VALENSIJA PRIHVATILA PONUDU: Mrkela govorio o prelaznom roku, ŽAO mu je ZBOG odlaska DEGENEKA!

Foto: AP

Kristijan Pićini

Prvo pitanje ticalo se dolaska Pićinija među crveno-bele.

Foto: Starsport

 

 

-Što se tiče Pićinija na dobrom smo putu da taj transfer završimo. Danas su stigle povoljne vesti iz FK Valensija, koji se saglasio sa uslovima prelaska. Verujem da ćemo Pićinija imati vrlo brzo u Crvenoj zvezdi - saopštio je Mitar Mrkela

Upitan je Mrkela od strane novinara da li u Zvezdi imaju na radaru nova pojačanja.

- Što se tiče drugih pojačanja, zadovoljni smo šta smo uradili do sada u prelaznom roku, i sva druga pojačanja biće odrađena u zavisnosti od toga ko bude odlazio iz Crvene zvezde - izjavio je Mrkela.

Dokle se stiglo u pregovorima sa Rodićem oko novog ugovora, i da li će Pankovu, Gajiću i Gobeljiću biti ponuđeni novi ugovori s obzirom da im sadašnji ističu u julu?

- Rodić ima ponudu na stolu, i ja se nadam da ćemo sa Rodićem završiti posao i da će on ostati jer je veoma važan šraf u našem timu. Što se tiče Pankova dobio je ponudu i mislim da je jako blizu da se taj ugovor nastavi. Gajiću i Gobeljiću još uvek nismo dali nove ponude i oni će morati da se u nekom narednom periodu dodatno dokažu u sledećem delu sezone - rekao je Mrkela.

Da li crveno-beli mogu da stignu Partizan?

- Mislim da imamo jako dobar tim, bolji tim od Partizana i mislim da imamo odlične šanse da tu prednost neutralismo i da postanemo šampioni - siguran je Mrkela. 

Da li je Torino definitivno odbijen za Lazetica i ima li možda jačih i novih ponuda za talentovanog spica?

- Imamo zvaničnu ponudu Torina, juče je stigla nova ponuda i mi i dalje nismo zadovoljni sa onim što Torino nudi - saopštio je sportski direktor Zvezde.

Da li će se doći novi štoper nakon odlaska Degeneka?

- Meni je jako žao sto je Degenek otišao, odluka je bila isključivo njegova. Mi smo moglo tu odluku da stopiramo, ali zbog svega sto je Degenek uradio za Crvenu zvezdu, a uradio je mnogo mi smo rešili da mu izađemo u susret. Razlozi za njegov odlazak su isključivo sportski. On želi sigurnu minutažu u narednom periodu jer želi da se dobro spremi za Svetsko prvenstvo u Kataru koje čeka Australiju na kraju godine - rekao je Mrkela. 

Za kraj upitan da je o statusu Slavoljuba Srnića.

- Srnić će produžiti ugovor. Doneli smo odluku da je Srnić potreban Zvezdi. On je Zvezdino dete, uvek je davao sve od sebe i Crvena zvezda zeli da ga zadrži - zaključio je za kraj Mitar Mrkela.

Crveno-beli otuputovaće sutra 13. na pripreme u Tursku gde će imati četiri pripremna meča pred nastavak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Kića

12.01.2022 19:31

Koja indirektna laž za Degeneka..naterali ste dečka da ode i da oprosti ogroman dug koji imate prema njemu..jedina pozitivna stvar u celoj priči je da ne produžite ugovor sa Gobeljićem..ne znam ni što ste ga držali ovoliko dugo