SPREMNA TRANSFER BOMBA: Nije ni punoletan, a već je blizu Apenina!

Autor:

Sport

08.01.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima tek 17 godina i samo jednom je zatresao protivničku mrežu u seniorskoj konkurenciji, interesovanje za njega ne jenjava.

SPREMNA TRANSFER BOMBA: Nije ni punoletan, a već je blizu Apenina!

Foto: Starsport

Poslednje interesovanje za mladog i supertalentovanog fudbalera Crvene zvezde Marka Lazetića stiglo je iz "Serije A" i ekipe Torina.

"Bikovi" su bili spremni da na ime obeštećenja aktuelnom srpskom šampionu uplate obeštećenje u visini od 3 miliona evra uz 10% od naredne prodaje, ali ova ponuda nije zadovoljila rukovodstvo kluba sa stadiona "Rajko Mitić". 

Procena rukovodstva kluba je da ova ponuda ne odgovara talentu koji Lazetić poseduje i sačekaće se na neku znatno izdašniju, a sa druge strane očekuje se da će svojim igrama u narednom periodu mladi napadač samo podizati svoju tržišnu vrednost.

Istovremeno treba naglasiti da je isteresovanje za Lazetića pokazala i ekipa Milana, pa nije isključeno da "Rosoneri" izdašnijom ponudom ipak privole klub iz Ljutice Bogdana da već ove zime mladog napadača proslede na Apeninsko poluostrvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading