VELIKI PREOKRET NA MARAKANI: Stanković u Zvezdu dovodi reprezentativca Italije!

Autor:

Sport

28.12.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je indicija i spekulacija da bi prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku mogao da bude italijanski desni bek, Kristijano Pićini, međutim ubrzo se pisalo i da je trener crveno-belih odustao od te opcije. Međutim, kako stvari stoje, situacija se preokrenula.

VELIKI PREOKRET NA MARAKANI: Stanković u Zvezdu dovodi reprezentativca Italije!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Naime, kako saznaje Mozzart sport, Pićini je definitivno prva opcija za desnog beka Crvene zvezde.

Kako za sada stoje stvari, na radaru crveno-belih je i dalje igrač Gimaraeša, Falaje Sako, ali je Pićini realnija opcija, pošto mu ističe ugovor narednog leta, a plan je da ga u zimskom prelaznom roku dovedu na pozajmicu, da bi kada mu istekne ugovor, on i zvanično postao član Zvezde.

Pićini je prve korake napravio u Fiorentini, iz koje je išao na pozajmice u Karareze, Speciju, Livorno i Betis, koji ga je potom angažovao za 1.500.000 evra.

Foto: Tanjug/AP

 

Potom odlazi u Sporting za nešto manje od 3.000.000 evra za koji je zabeležio 40 nastupa u svim takmičenjima. Upravo ta sezona mu je donela i debi za reprezentaciju Italije u decembru 2018. godine, što je bilo dovoljno da za njega interesovanje pokaže i španska Valensija. 

Međutim, Pićini je 2019. godine doživeo težu povredu koja mu je poremetila karijeru pa mu je u ovom trenutku neophodna sredina u kojoj će dobiti neophodne minute i mogućnost da se u potpunosti vrati u fudbalski život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko

29.12.2021 12:02

Dali je neko cuo za njega.I njega cemo se tesko resiti.Zasto taj olos dovlace u Zvezdu ako vec nece da je uniste.Dug koji su napravili nebih rekao.Neka Vam je na cast.