POSLE FIJASKA NA EURU: Istraumirani Mbape se vratio u Pariz i doneo ŠOKANTNU ODLUKU!

Autor: Republika

Sport

01.07.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijan Mbape namerava da odbije produženje ugovora sa Pari sen Žermenom, piše L' Ekip.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape posle promašenog penala

Francuska javnost smatra Kilijana Mbapea za glavnog krivca za šokantan poraz od Švajcarske u osmini finala Eura. Promašeni penal mladog napadača je posla svetskog šampiona kući.

Mbape je obavestio upravu PSŽ-a da ne želi da produži ugovor. Prema navodima francuskog lista, ostaće još godinu dana i da posle toga ide u Real.

Iako je Al-Kelaifi tvrdio da sigurno ostaje, ne odlučuje on, naime gazde iz Dohe bi mogle da daju zeleno svetlo za prodaju. U tom trenutku stupa na scenu Florentino Perez, nema šanse da Parižani dobiju 150 miliona za igrača kome ugovor ističe za godinu dana, ali bi Leonardo probao da izvuče najviše iz dogovora, eventualno Varana i novac kojim bi pokušao da ubedi Pola Pogbu.

Zamena za Mbapea bi bio Kristijano Ronaldo koji čeka rasplet, ne želi da odgovori Juventusu kakvi su mu planovi i on ima ugovor na godinu dana.

Mbapeova odluka je veliki udarac za PSŽ iz razloga što su verovali da bi dovođenjem Donarume, Vajnalduma, Hakimija i eventualno Ramosa ubedili igrača da imaju tim spreman da osvoji Ligu šampiona.

Ali, Mbape želi da ode, spekuliše se i da mu je dosta Francuske, reflektora javnosti, kritika i zadiranja u detalje kada je on u pitanju.

Zbog svega toga, ostaje da se klubovi dogovore, ne igra ulogu ni Mundijal u Kataru jer će pre njega Mbape otići u Real, čak i da ostane sledeće sezone. Zbog svega toga, realnije je da završi u belom, a da na njegovo mesto stigne Ronaldo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading