Trener crno-belih Sašo Filipovski SE POŽALIO posle plasmana u top 16 Evrokupa: PARTIZAN NEMA PARA, NEĆE BITI POJAČANJA!

Autor: Marija Stefanović

Sport

11.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Nemamo novac za bacanje. Teška je situacija zbog korone, pa nastavljamo s igračima koji su u timu - istakao je strateg "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana posle plasmana u top 16 jurišaju na titulu u Evrokupu!

Košarkaši Partizana nakon plasmana u top 16 fazu Evrokupa žele i titulu u ovom takmičenju!

Crno-beli su pobedom nad Bahčešehirom (88:75) u sredu uveče obezbedili prolaz u drugu fazu takmičenja jer posle devet kola imaju skor 5-3 (čeka ih zaostali meč sa Venecijom), ali tamo im neće biti nimalo lako jer prostora za osnaživanje ekipe nema.

PODRŠKA ZVEZDAŠA

Prolaz crno-belih u drugu fazu Evrokupa svakako je veliki uspeh, posebno ako se uzme u obzir da su crno-beli pre dolaska Filipovskog bili blizu ispadanja iz ovog takmičenja. Slovenački trener Zmago Sagadin (68) istakao je u razgovoru za Srpski telegraf da je njegov sunarodnik preporodio klub iz Humske.

- Iako je Zvezda moj tim, u poslednje vreme redovno gledam utakmice Partizana. Sašo je odličan trener i verujem da bi mogao da odvede crno-bele u Evroligu. Da li će to uspeti da uradi, bilo preko ABA lige ili Evrokupa, ostaje nam da vidimo - rekao je Sagadin.

RepublikaFoto: Starsport
Zmago Sagadin

 

5 pobeda uz tri poraza imaju crno-beli u Evrokupu posle devetog kola

RepublikaFoto: www.eurocupbasketball.com
Partizan u akciji u Evrokupu

FALE CENTAR I PLEJ

Crno-beli su oslabljeni na poziciji krilnog centra i pleja, a uprava kluba nema u planu da dovodi pojačanja. Na to je ukazao trener Sašo Filipovski (46), konstatujući da neće biti promena u timu za drugi deo sezone.

- Plasmanom u top 16 uspeli smo da probijemo led. Sad idemo dalje i ne želimo na ovome da se zaustavimo. Međutim, nastavljamo da se borimo sa igračima koji su sad u timu jer nemamo para za bacanje. Znate već da je svuda teška situacija zbog koronavirusa i to se u velikoj meri odrazilo i na finansijsko stanje. Zato pokušavamo da nađemo pravi put i zasad ne razmišljamo o pojačanjima - objasnio je Filipovski.

RepublikaFoto: Starsport
Filipovskom, kako tvrdi, fale plej i centar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading