“NE UŽIVAM U TOME, ALI UME DA BUDE ZABAVNO”: Ova lepotica je sa 27 godina obišla ceo svet! Postoji jedna caka šta MORA DA RADI na putovanjima

Autor:

Razonoda

07.10.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako tvrdi da postoji granica i da ne prelazi preko nje, retko ko joj veruje

“NE UŽIVAM U TOME, ALI UME DA BUDE ZABAVNO”: Ova lepotica je sa 27 godina obišla ceo svet! Postoji jedna caka šta MORA DA RADI na putovanjima

Foto: Instagram/palmarkelly

Palmar Keli (27) ostvarila je svoj san da kao devojka vidi ne samo omiljeni deo sveta, već celu planetu.

Palmar je profesionalna, hajde da kažemo striptizeta, mada ona kaže da to nije. Njen zadatak je da samo putuje sa klijentima svuda po svetu i zabavlja ih.

U tome kaže da nema ništa loše pošto seksualni odnos nije deo dogovora. Zahvaljujući druženju mahom sa starijim muškarcima ume da zaradi i pola miliona evra godišnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palmar Kelly (@palmweezy)

Kada je počela da se bavi ovim, živela je u Njujorku gde je studirala na fakultetu dramskih umetnosti.

Kako bi zaradila za stanarinu, u obližnjem lokalu počela je da se skida pa je uzimala nekoliko stotina evra mesečno. Obično se skidala za muškarce od 37 do 45 godina i za nju je to bila stvar preživljavanja jer nije morala da radi.

Tu su je primetili neki stalni klijenti koji su joj ponudili da s njima proputuje Ameriku. Tako je sve počelo. Sa sastancima u nekom lokalu.

U početku bi Palmar bila plaćena oko 300 evra po sastanku, ali je ubrzo shvatila da bi mogla da podigne cenu. Sada ne prihvata posao za manje od 1.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palmar Kelly (@palmweezy)

Taj novac je koristila kako bi platila fakultet. Na kraju je zaradila više od 500.000 evra. Nedavno je otputovala na Bahame na krstarenje s muškarcem od 57 godina, gde su boravili u apartmanu i uživali u zabavnim aktivnostima.

 - On je neverovatan, fin je i pun poštovanja. Bilo je to zabavno kratko putovanje. Tako sam mu zahvalna što je platio ovo - rekla je Palmar, koja trenutno piše scenario za emisiju o svom životu, gde će moći gledaocima da približi svoj posao.

Ipak, priča ove devojke nije naišla na odziv kakav je očekivala. Makar ne na društvenim mrežama.

Veliki broj korisnika ubeđen je da su u njena putovanja uključeni i seksualni odnosi, odnosno da je Palmar klasična sponzoruša, da se ne kaže nešto gore od toga.

"Jeste, ti putuješ po svetu sa muškarcima a oni čak ne smeju ni da te poljube. Kako da ne", "Neće da prizna da ne uprska šansu da se proslavi", "Još jedna u nizu onih", neki su komentari na Instagram stranici ove devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading