“VOLIM GRUPNJAK SA TROJICOM”! Suzana se kandidovala za Skupštinu, a onda su procureli privatni snimci! Sada od muke NE IZLAZI IZ KUĆE

Autor:

Razonoda

12.09.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sada tvrdi da je iza njenih, blago rečeno lascivnih snimaka stajala dobra namera, malo ko joj veruje

“VOLIM GRUPNJAK SA TROJICOM”! Suzana se kandidovala za Skupštinu, a onda su procureli privatni snimci! Sada od muke NE IZLAZI IZ KUĆE

Foto: chatrubate printscreen/new york post

Četrdesetogodišnja Amerikanka Suzan Gibson našla se u centru skandala nekoliko meseci pošto je objavila kandidaturu za ulazak u kuću delegata u Virdžiniji.

Suzana je paralelno sa građenjem imidža uzorne majke dvoje dece i ozbiljne poslovne žene u tajnosti na jednom sajtu naplaćivala svoje vruće privatne snimke sa suprugom, piše New York Post.

Verujući da kontroliše ko može da je gleda na sajtu Chatrubate a ko ne, ona je uzimala ozbiljan novac snimajući supruga i sebe u različitim pozama tokom seksa.

Ne samo što su klijenti mogli da je gledaju u akciji, već su u nekoliko navrata uspeli da od nje saznaju šta još voli u krevetu.

- Ja nisam monogamna osoba. Mom suprugu to često smeta, ali je prihvatio. Probali smo seks sa različitim partnerima, nije išlo. Dozvolio mi je povremene izlete. Volim kad imam dva, pa i tri muškarca u krevetu. To me užasno pali - rekla je Suzana na Chatrubateu.

Očito da je neko od njenih 5.770 obožavalaca koji je platio da je gleda uspeo da skine ovo njeno priznanje, pošto je Suzana sada predmet priča u Virdžiniji.

Republika

Foto: chatrubate printscreen/new york post

 

 

Zbog toga ovih dana ne izlazi iz kuće, već se oglašava samo putem Skajpa. Seks skandal verovatno će je koštati karijere političarke.

- Ne krijem da sam bila deo tog sajta, ali kako to da niko nije primetio da sam sav dobijeni novac, što mi je i pisalo na profilu, usmeravala u humanitarne svrhe. Da pomognem onima kojima je novac više potreban. Ljudi više čuju ono što im je škakljivo, nego ono što je važnije. Ovo je delo nekoga ko mi je konkurencija. Podmetnuto mi je sve da bih bila ponižena. Sajt je prekršio osnovna pravila diskrecije - rekla je Suzana Gibson, prenosi Washington post.

Demokrate iz Virdžnije i nisu nešto stale u njenu odbranu, pošto je kandidat ove stranke za kuću delegata.

- Nećete me zastrašiti i pokolebati. Boriću se do kraja. Republikanci me neće ućutkati. Pokazali su da ne prezaju ni od čega, čak ni od toga da prekrše zakon o pravima i slobodi govora i postupaka privatnog lica - dodala je Suzana.

Gibsonovoj će glavni rival na internim izborima za skupštinu u Virdžiniji biti Republikanac Dejvid Oven, bivši šef građevinske kompanije.

Od ukupno 100 mesta u kući delegata, Republikanci vode sa 49:46 protiv Demokrata. Suzana Gibson je putem seks snimaka sa suprugom do sada skupila čak 376.895 dolara. Od toga je za sebe zadržala 77.435 dolara, dok je ostali novac preusmerila u humanitarne svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading