VANZEMALJCI KONAČNO PROGOVORILI: EVO ZAŠTO SMO NA ZEMLJI!

Autor: Republika

Razonoda

12.02.2018

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Migel Mendonsa (43) tvrdi da je intervjuisao nekoliko pravih vanzemaljaca kako bi napisao svoju najnoviju knjigu pod nazivom "Being with the Beings."

RepublikaFoto: pixabay.com
Naši mali zeleni drugari

U njoj, navodni vanzemaljci otkrivaju da otimaju ljude sa Zemlje i objašnjavaju zašto, navodi autor.

Rečeno je da je to uvid u interakcije sa vanzemaljskim posetiocima iz celog Univerzuma sa ljudima koje ili otimaju ili kontaktiraju.

Gospodin Mendonsa, bivši stručnjak za energetiku koji je pomogao da se oblikuje britanska politika obnovljive energije, je intervjuisao kontaktirane ljude u knjizi, pre nego što je navodno razgovarao sa njihovim "vanzemaljskim vodičima" kroz njih.

Jedan vanzemaljac pod imenom Saša je navodno Plejadanac, iz zvezdane grupe Plejada u sazvežđu Bika – jedna od brojnih dizajniranih vanzemaljskih rasa kako navode NLO vernici.

Saša govori o radu sa ljudima da im pomognu da pređu u više stanje svesti koje su vanzemaljci navodno već postigli, gde postoji manjak ega, a samim tim i manje sukoba, a fizičko telo postaje irelevantno.

Na pitanje autora "koja je najvažnija poruka koju možete dati čovečanstvu u ovo vreme?, "Saša odgovara: - Da iznova i iznova podsećamo ljude da oni nisu njihova tela, nisu njihovi umovi ili njihove misli ili osećanja. Oni nisu jedinke. Oni su multidimenzionalna bića koja imaju ljudsko iskustvo, sastavljeno od ega, ovde u fizičkoj stvarnosti.

Saša je nastavila sa objašnjenjem da kada ljudi prepoznaju to, oni će moći da pređu iz "treće gustine" u "četvrtu" gde će biti prisutan osećaj "celovitosti."

Saša je rekla: "Veoma je važno u ovom ključnom trenutku ljudske transformacije da ne budu izvučeni iz svesti celovitosti putem ometaja fizičkog sveta."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading