(FOTO, VIDEO) KUKU, MELANIJA! Pa zar bez brusa na zvaničan događaj?!

Autor: Republika

Razonoda

08.10.2017

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama SAD Melanija Tramp zasenila je sve prisutne na događaju povodom Meseca španskog nasleđa. Tamo se pojavila sa svojim suprugom, predsednikom Amerike Donaldom Trampom. To nije ništa novo za ovu medijsku divu, međutim, ovoga puta svi su ostali zatečeni činjenicom da su joj se kroz belu bluzu nazirale bradavice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neodoljiva više nego ikad, a da li je ovoga puta prikladno odevena?!

Melaniji je očigledno španska kultura bila inspiracija kada je birala odevnu kombinaciju za ovaj događaj. Ona se pojavila u jednostavnoj beloj bluzi i crvenoj suknji sa karnerima, koja je neodoljivo podsećala na tradicionalne suknje u flamenko stilu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sličan stil je bio izuzetno popularan tokom ;etrdesetih i pedesetih godina prošlog veka, a praktikovale su ga čuvena Merilin Monro i Džejn Rasel.

Ovakav način oblačenja imao je za cilj da istakne njihove grudi, što se desilo u slučaju prve dame.

Prisutni nisu mogli da skinu pogled sa Melanije, a na pojedinim fotografijama sa događaja se može primetiti da su joj se kroz belu bluzu i grudnjak nazirale bradavice, o čemu su pisali brojni svetski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading