MUK, PA POTPUNI HAOS NA AERODROMU: Zaposleni videli ime putnice, pa prsli od smeha! Reakcija žene ih je ZAPREPASTILA

Autor:

Razonoda

01.10.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je bila sa detetom u redu kada je pokazala legitimaciju radnicima. Od tog trenutka ništa više na aerodromu nije bilo isto

MUK, PA POTPUNI HAOS NA AERODROMU: Zaposleni videli ime putnice, pa prsli od smeha! Reakcija žene ih je ZAPREPASTILA

Foto: pixabay.com

Nesvakidašnja situacija dogodila se na aerodromu u američkom gradu Santa Feu.

Nikada do sada zaposleni na ovom aerodromu nisu dospevali na novinske stupce, ali sada su upali u rubrike “zanimljivosti” zbog svoje reakcije prema jednoj putnici.

Trejsi Redford tog dana putovala je sa ćerkom koju je nazvala ABCD, zbog čega je osoblje aerodroma odreagovalo na pomalo ponižavajući način.

Službenica na šalteru za čekiranja prvo je ozbiljno pogledala Trejsi a onda i ćerku. Kad je videla da se ne radi o skrivenoj kameri, počela je nekontrolisano da se smeje.

Njoj su prišli drugi zaposleni koji su, videvši da se dete zove ABCD takođe reagovali urnebesno, dok ih je devojčicina majka posmatrala u čudu.

- Kada su videli ime moje ćerke, prasnuli su od smeha i nisu ni pokušali da se suzdrže pred detetom - rekla je ogorčena majka.

Ime petogodišnje devojčice jeste neobično, ali to svakako nije razlog da se javno eksponira, kao što su to uradili zaposleni na aerodromu, pišu lokalni mediji.

Ime devojčice se izgovara Ejbisidi, a njeno ime se sastoji od prva četiri nanizana slova abecede.

- Ja te čujem! A ako te čujem, onda to može i moja ćerka. Bilo bi lepo da prestanete - poručila im je majka devojčice.

Nakon Trejsinig reči, zaposleni su prestali da se smeju, ali je izrugivanje kasnije nastavljeno na društvenim mrežama, a slučaj je stigao i do medija, prenosi B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading