INSTAGRAM PAO! Korisnici prijavljuju ovaj problem!

Autor:

Razonoda

02.11.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno nije poznat uzrok problema koji je doveo do ovog globalnog prekida.

INSTAGRAM PAO! Korisnici prijavljuju ovaj problem!

Foto: pixabay.com

U poslednjih nekoliko sati, korisnici Instagrama iz različitih krajeva sveta suočeni su sa neočekivanim prekidima u radu popularne društvene mreže. Na sajtu Downdetector, koji prati funkcionalnost onlajn servisa, zabeležen je nagli porast prijava problema, čime je potvrđen globalni problem sa pristupom i korišćenjem Instagram aplikacije.

Prema pristiglim izveštajima, većina problema koncentrisana je na samu aplikaciju, dok je web verzija manje pogođena. Korisnici prijavljuju da se sadržaj ne učitava kako treba ili je funkcionalnost direktnih poruka ograničena.

Trenutno nije poznat uzrok problema koji je doveo do ovog globalnog prekida. Instagram je u proteklih nekoliko meseci više puta imao problema sa radom.

Društvene mreže, sa svojim kompleksnim infrastrukturama i velikim brojem korisnika, povremeno se susreću sa sličnim izazovima. I dok razlozi mogu biti različiti – od tehničkih grešaka do sajber napada – ovakvi incidenti ističu koliko je globalno društvo postalo zavisno od stalne povezanosti i dostupnosti onlajn servisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading