"NAPRAVILI SU GRUPU NA FEJSU UBITI DEVOJČICU IZ REKLAME": Zbog boje glasa Teodora je trpela nasilje, a sada je po tome SVI znaju

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Miljković vodila je prvu emisiju sa šest godina, a onda joj je jedna reklama za sladoled promenila život.

"NAPRAVILI SU GRUPU NA FEJSU UBITI DEVOJČICU IZ REKLAME": Zbog boje glasa Teodora je trpela nasilje, a sada je po tome SVI znaju

Foto: YouTube/Kurir

Preduzetnica i influenserka Teodora Miljković bavi se komunikacijama, a njeno lice je poznato još odavno sa malih ekrana. Upliv u medijski svet krenuo je sa pet godina na inicijativu vaspitačice kada je primetila da je talentovana za glumu. Prvu emisiju je vodila sa šest godina, sve do kraja osnovne škole. Osim o svojim počecima, Teodora je govorila i o manje lepim trenucima u svom životu.

- Važno mi je da u današnjem svetu ne budemo kopija nekog drugog, jer se sve više ceni autentičnost i mnogo mi je drago zbog toga. Meni su tokom odrastanja ukazivali na neke mane, koje ja nisam smatrala manama zahvaljujući mami, a to je moj glas. Pošto sam radila reklamu za sladoled, koje se možda sećaju mlade generacije, to je ono "Moli vas jedan sladoled za mamu, tatu, batu, seku i mene". Pet godina se ona emitovala i ja sam tada imala od 11 do 16 godina, to se konstantno emitovalo, a ja sam tada i bila prisutna u emisijama koje sam vodila. Ima grupa i dan danas na Fejsbuku koja ima 10.000 članova, ozbiljan broj, koja se zove "Svi koji bi ubili klinku iz reklame za sladoled". To je napravljeno kada sam imala 11, 12 godina, svi su naširoko komentarisali moj glas, kako je kreštav, piskav, kako ova devojčica nigde ne treba da priča. Sećam se da me je to mnogo pogađalo - rekla je ona u emisiji za "Kurir".

Foto: YouTube/Kurir

Ispovest Teodore Miljković

Ipak, zahvaljujući majci, Teodora je prihvatila boju glasa kao mogućnost da se istakne.

- Mama mi je pričala kako je to moja autentičnost i da će me jednog dana svi prepoznavati po mom glasu i stvarno je to istina. Mene danas ljudi ne vide nekad, ali čuju i kažu "To je Teodora". To je samo jedan od primera toga koliko mi je bitno da budem svoja i da se ne manjam zbog potreba tržišta i ljudi. Taj glas mi je doneo da sinhronizujem više od 100 crtanih filmova - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading