ĐINA JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU: Jedno NE radi ni u ludilu, a tek kada čujete koliko ima godina...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poštuje 13 pravila.

ĐINA JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVETU: Jedno NE radi ni u ludilu, a tek kada čujete koliko ima godina...

Foto: instagram/printscreen/ginastewartofficial

Đina Stevart, poznatija kao "najse*sipilnija baka na svetu", otkrila je kako uspeva da zadrži večito mladolik izgled u svojih 53 godine. Sa 670.000 pratilaca na Instagramu, gde je poznata, bivši model Plejboja je stekla vernu publiku svojim provokativnim fotografijama. Međutim, sada je baka troje unučadi odlučila da podeli svoje tajne mladolikog izgleda.

13 zlatnih pravila

Đina je otkrila da se pridržava 13 "zlatnih pravila" kako bi zadržala mladoliki sjaj. Ona ističe da se ne igra svojim licem, te da nikada nije koristila botoks, filere niti imala estetske zahvate. Takođe, naglašava važnost hidratacije i otkriva da spava sedam do osam sati svake noći.

Foto: instagram/printscreen/ginastewartofficial

Najzgodnija baka je Đina i ima 53 godina


Hidratacija i zdrava ishrana

Ključni deo njenog režima je hidratacija. Đina konzumira kokosovu vodu svakodnevno, posebno nakon vežbanja, i pije filtriranu vodu iz boce. Takođe, ističe važnost zdrave ishrane i održavanja zdrave težine kako bi sačuvala strukturu lica i kolagen, piše "San".

Nega kože i mentalni sklop

Đina otkriva da svakodnevno koristi organsko kokosovo ulje za telo, dok za lice koristi ulje divlje ruže i ricinusovo ulje kako bi se borila protiv bora. Takođe, ističe važnost pozitivnog mentalnog stava i ljubavi prema sebi i drugima, tvrdeći da negativnost može uticati na lepotu.

Foto: instagram/printscreen/ginastewartofficial

Đina ima svojih 13 zlatnih pravila


Fizička aktivnost i savremene metode

Kako bi održala tonus tela, ona svakodnevno šeta, koristi tegove i vežba sa težinom svog tela. Takođe, otkriva da koristi terapiju crvenim svetlom i tretmane krio-zamrzavanja kako bi podstakla proizvodnju kolagena i osećala se osveženo.

Najneobičniji deo njene rutine je stvaranje digitalne verzije sebe kroz veštačku inteligenciju, kako bi postigla "besmrtnost". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading