OČISTITE RERNU DO PERFEKCIJE SAMO SA OVIM VOĆEM: Zaboravite na HEMIKALIJE, ovaj trik zlata vredi!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavezno ovo probajte.

OČISTITE RERNU DO PERFEKCIJE SAMO SA OVIM VOĆEM: Zaboravite na HEMIKALIJE, ovaj trik zlata vredi!

Foto: youtube.com/printscreen/Don's Appliances

Čišćenje rerne je zadatak koji svako u domaćinstvu pokušava da izbegne - ali jedan guru je dokazao da to ne mora biti teško, niti skupo, da bi vam rerna blistala kao kada je bila potpuno nova.

Rerne mogu akumulirati toliko prljavštine u kratkom vremenskom periodu, i ako se ostave predugo, čak mogu početi da šire manje nego idealan miris. Ako vam je povereno čišćenje rerne i tražite jeftiniji ili prirodniji metod od hemijskih sredstava za čišćenje rerne, ne tražite dalje, jer postoji isproban metod koji sigurno radi.

U kratkom snimku, Nazia je dokazala da korišćenje običnog limuna može biti jednako efikasno kao i drugi metodi koje ste možda koristili u prošlosti.

 

 

Na početku videa, ona stavlja isečene limune u posudu za pečenje i preliva ih ključalom vodom, pre nego što celu stvar stavi u rernu. Zatim je izvadi kada prođe određeno vreme i počinje da izvlači rešetke iz rerne, spremne da se očiste.

Nazia zatim uzima još pola limuna, stavlja malo sode bikarbone na njega da zapeni, i zatim počinje da trlja unutrašnjost svoje rerne, uključujući staklo.

Dok Nazia čisti, možete videti kako se prljavština i masnoća uklanjaju pred vašim očima za nekoliko sekundi. Uzima još pola limuna i sodu bikarbonu, i ponavlja ceo postupak ponovo.

Ipak, neki pažljivi gledaoci primetili su da staklo nije bilo dovoljno dobro očišćeno. Mnogi su je nagovarali da "izvadi staklo" da ga pravilno očisti, a ona im je uverila da jeste.

U komentarima, mnogi su pohvalili trik

- Ne osuđujte ženu dok ne probate, kod mene ovo takođe funkcioniše - glasio je jedan komentar. 

- Obožavam kada ovako očistim jer ne ostavlja nikakve mrlje niti masnoću - dodao je drugi.

- Nikada nisam videla da je ovo moguće sa limunom, oduševljena sam - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading