MELINA DŽINOVIĆ JE IMALA 110 KILOGRAMA: Zbog ovog trika se "osušila", a onda je isplivala fotka kada je bila PUNAČKA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trudnoći se ugojila više od 40 kilograma, ali ih se i "rešila".

MELINA DŽINOVIĆ JE IMALA 110 KILOGRAMA: Zbog ovog trika se "osušila", a onda je isplivala fotka kada je bila PUNAČKA (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić

Melina Džinović

Modna dizajnerka Melina Džinović je jedna od najbolje odevenih žena sa naših prostora. Često nosi savršene stajlinge, a osmeh retko kada krije. Vitke noge i zategnuto telo postali su sinonim za dizajnerku, ali malo ko zna da se borila sa viškom kilograma. 

Mediji su preneli da se Melina razvodi od supruga Harisa Džinovića. Ona je ostala u vili na Dedinju, dok je pevač napustio njihov sada već bivši zajednički dom. Jednom prilikom, ona je priznala da je bila mnogo drugačija kada ga je upoznala, odnosno imala je 12 kilograma viška i bila je štreberka kako je rekla. To se dogodilo kada je imala 21. godinu i bila je na fakultetu, koji je kasnije napustila zbog ljubavi prema Harisu.

- Bila sam štreberka, imala 12 kilograma više i nisam mnogo izlazila. Vidite, ja nisam nikada planirala karijeru, znala sam još sa 18 godina da ću naći uspešnog muža koji će obezbediti porodicu, zato sam i studirala engleski jezik i književnost. Sve što sam ja želela jeste da budem supruga - ispričala je.

Foto: Republika

Melina Džinović imala je 110 kilograma

Takođe, istakla je da se u trudnoći ugojila 45 kilograma, a onda je narednih 13 meseci posvetila mršavljenju.

- Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primer, ali ja živim na 3 kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu - rekla je jednom prilikom.

Foto: instagram

Melina kada je imala višak kilograma

Tada, ona je imala 110 kilograma, što malo ko zna. Ipak, izgleda da je Melina uspela da se izbori sa viškom kilograma i danas je jedna od najzgodnijih žena sa naših prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading