UBACITE KUGLICU ALUMINJUMSKE FOLIJE U TORBU: Rešiće vam pravu ZIMSKU MUKU i bićete zahvalne do neba!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Namena nije samo u kuhinji!

UBACITE KUGLICU ALUMINJUMSKE FOLIJE U TORBU: Rešiće vam pravu ZIMSKU MUKU i bićete zahvalne do neba!

Foto: Shutterstock, Printscreen/ YouTube/ Smart Fox

Aluminijumska folija je jedan od najkorisnijih proizvoda u kuhinji. Bez nje, gotovo da ne možemo zamisliti kuvanje i odlaganje hrane. Osim što je odličan saveznik u kuhinji, aluminijumska folija može biti odlično rešenje za jedan zimski problem.

Kako aluminijumska folija pomaže u borbi protiv elektriciteta kose?

Zimi, većina nas se bori sa dosadnim elektricitetom kose, posebno usled nošenja sintetičke i vunene odeće. Kosa postaje naelektrisana i nekontrolisano se razleti na sve strane čim skinemo kapu ili dođe u dodir sa šalom, zimskom jaknom ili džemperom. Međutim, mala kuglica od aluminijumske folije može biti spas u ovakvim situacijama.

Foto: tiktok/printscreen/robbiebell8

Kako aluminijumska folija rešava problem sa kosom


Aluminijumska folija, otporna na vodu, svetlost i vazduh, nije podložna promenama izazvanim statičkim elektricitetom. Pređite lopticom od aluminijumske folije preko pramenova kose i oslobodite se naelektrisanosti. Važno je da ovaj korak obavite celom dužinom, od korena do vrhova, kako biste vratili kosu u prvobitno stanje i sprečili raščupanost i neurednu frizuru.

Tokom zimskih dana ovo je neizostavak saveznik u borbi sa neurednom kosom. Olakšaće vam svakodnevnicu i imaćete savršenu frizuru bez obzira na vremenske uslove. Ovaj proizvod, osim što je ključan u pripremili jela, odnosno u kuhinji, odličan je i kao pomoć ženama i devojaka.


Da li ste čule za ovaj trik?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading