IMA SAMO 20 GODINA I STRAVIČNU UPALU NA LICU: Doktori je zbog jednog optužili da se FOLIRA, ona javno uradila OVO i zapušila im usta! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužili su je da sve ovo glumi kako bi privukla pažnju.

IMA SAMO 20 GODINA I STRAVIČNU UPALU NA LICU: Doktori je zbog jednog optužili da se FOLIRA, ona javno uradila OVO i zapušila im usta! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/nancy.xox

Nensi Morel ima 20 godina i neobično stanje kože. Često objavljuje klipove o svakodnevnom životu koji uključuju borbu sa kožom. Devojka je rekla da je bila kod doktora zbog svoje bolesti još 2016. godine, ali oni nisu mogli da joj dijagnostikuju tačno stanje, ostavljajući je da se sama nosi sa tim. Kada pati od upale, na jednoj strani lica joj se javlja tamnocrveni osip nalik modricama, od kojeg joj se, kako kaže, vrti u glavi i loše se oseća.

To je privuklo pažnju dermatologa dr Azadeha Širazija, koji je tvrdio da je ona samo talentovana šminkerka i da sve glumi.

- Izgleda slično vaskularnoj okluziji... Ali...Nešto nije u redu, ne deluje "prirodno" - tvrdili su.

Međutim, dr Širazi je za The Post rekao da je zažalilo što je prozvao Morel na TikToku.

U snimku koji je pregledan više od 8,4 miliona puta - Morel je dokazala da nije bila našminkana tako što je obrisala lice i kroz razne klipove pokazala je detalje iz svojih medicinskih kartona, koji datiraju iz 2016. godine. Takođe je pokazala i unutrašnjost usta i njene usne koje su takođe bile zahvaćene ovim stanjem.

Foto: @nancy.xoxx/tiktok

Nensi čisti lice kako bi pokazala da nije našminkana

Nedavno, devojka je podelila na Instagramu da se sada oseća dobro i da slobodno pokazuje svoju kožu javno pred svima kako bi naučila i druge da imaju više samopouzdanja.

- Godinama sam koristila šminku kako bih prekrila kožu, ali sada koristim šminku da bih se osećala dobro - napisala je ona u videu koji je podelila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading