U NOVČANIKU SA SOBOM NOSITE TAČNO OVOLIKO KOVANICA: Smatra se da samo tako možete da privučete OBILJE I SREĆU NA SVIM POLJIMA

Autor: N.J.

Lifestyle

18.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrebno je da imate tačno ovoliko metalnih novčića.

U NOVČANIKU SA SOBOM NOSITE TAČNO OVOLIKO KOVANICA: Smatra se da samo tako možete da privučete OBILJE I SREĆU NA SVIM POLJIMA

Foto: Izvor: Unsplash/ Emil Kalibradov

Feng šui, drevna kineska veština uređenja prostora u cilju privlačenja sreće i bogatstva, postaje sve popularnija i u savremenom svetu. Verovanje u srećne brojeve je jedan od osnovnih principa ove veštine, a najveću popularnost uživa broj osam.

Prema kineskom verovanju, broj osam simbolizuje izobilje i bogatstvo. U skladu sa tim, stanovi na osmom spratu ili automobili sa registarskim tablicama koje sadrže ovaj broj često se prodaju po većoj ceni, jer se smatraju srećnim. U tradicionalnoj tao kulturi, broj osam predstavlja celovitost i simbolizuje ceo univerzum zbog osam smerova.

Zbog toga je ovaj broj gotovo simbol novca.


U Kini, izgovor za broj osam zvuči slično kao reč "imućan" ili "brzo stečeno bogatstvo". Ovo je još jedan razlog zašto se broj osam smatra srećnim i zašto se često koristi u poslovnim i finansijskim transakcijama.

Foto: Pixabay

Koliko kovanica treba nositi u novčaniku


Prema feng šui veštini, postoji nekoliko načina da se privuče sreća i bogatstvo u život uz pomoć broja osam. Jedan od njih je da se u novčaniku uvek nosi metalni novac čiji je zbir osam. Takođe, preporučuje se da se novčići drže u odvojenom delu novčanika, tako da njihov zbir takođe iznosi osam. Kovanice od jednog, dva i pet dinara smatraju se povoljnijim od četiri puta po dva dinara, jer se broj četiri ne smatra srećnim.

Ova veština ne samo da privlači sreću i bogatstvo, već i podstiče harmoniju i balans u životu. Sve u svemu, prema feng šui - u, broj osam je ključan za postizanje uspeha i prosperiteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading