"MAMA MI GOVORI KAKO DA BUDEM INTIMNA SA MUŽEM": Hana (33) je i dalje NON-STOP pod njenom kontrolom!

Autor:

Lifestyle

02.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad je ćerkama jedinicama veoma izazovno da izađu na kraju sa roditeljima.

"MAMA MI GOVORI KAKO DA BUDEM INTIMNA SA MUŽEM": Hana (33) je i dalje NON-STOP pod njenom  kontrolom!

Foto: Facebook/Printscreen/Hannah Rose Bees

Prvo što uradi kad se probudi, Ema Parsons – Rejd uzima telefon da proveri da li joj se ćerka Hana (33) slučajno javljala tokom noći. Odmah zatim otvara geolokator da proveri gde se Hana u tom trenutku nalazi.

- Dobijam upozorenje svaki put kad moja Hana promeni lokaciju – kaže Ema.

Iako je Hana udata i ima petoro dece, njena majka želi da u svakom trenutku zna gde joj je ćerka. Zna njene lozinke za telefon i društvene mreže, ima ključeve od njene kuće, zove je barem tri puta dnevno, učestvuje u njenom izboru prijatelja i posla.

- Učestvovala sam i u izboru njenog muža – s ponosom kaže Ema.

Svesna je, dodaje, da će mnogi pomisliti kako preterano kontroliše ćerku, ali Ema ističe da je to jedini način da joj pokaže svoju neizmernu ljubav, piše Dejli mejl.

- Kad je Hana prošlog leta sa porodicom otišla na odmor, svakodnevno sam odlazila u njenu kuću da bih proveravala da li su kućni ljubimci bezbedni. Komšinica kojoj je Hana platila da o ljubimcima vodi računa definitivno nije bila dorasla tom zadatku. Tad sam videla i da je Hanina kuhinja u neadekvatnoj boji, pa sam rekla svom mužu da je okreči. Preuredila sam ormariće i posuđe – priča Ema.

 

 

Prisustvovala je Haninim porođajima, iako ćerka to nije tražila od nje. Od malih nogu joj je birala prijatelje, ali se Hana nije uvek slagala sa njenim izborom.

Ema je objasnila i zbog čega je toliko uključena u ćerkin život:

- Kad je Hana imala godinu dana, njen otac i ja smo se rastali. Trudila sam se da joj budem i otac i majka, da joj nadomestim očinsku figuru i da joj pružim toplinu i sigurnost. Bilo je teško, gledano sa svih mogućih aspekata. Nismo imale novca, a ja sam se u jednom periodu toliko nervirala što nismo imale dovoljni ni za hranu da sam izgubila menstruaciju. Obećala sam sebi da neću roditi više dece, jer želim da Hani posvetim svoj život. Ali, Hana je sa 16 godina pobegla sa nekim momkom i rodila je dete. Dugo nismo bile u kontaktu, odbijala je da primi moja pisma i pozive. Tek kad se rastala od njega, shvatila je koliko sam joj nedostajala.

Ema ne skriva da je bila presrećna kad je Hana upoznala sadašnjeg supruga. S obzirom na to da su oboje želeli svadbu, Ema je odlučila da preuzme troškove, kao i organizaciju. Ujedno je mladencima nametnula svoje želje u vezi sa venčanicom i dekoracijom prostora.

Priznaje da je u jednom trenutku podstakla i svekra i svekrvu svoje ćerke da uključe geolokator i prate gde im je sin, ali oni nisu bili za to zainteresovani.

Kad je Hana planirala petu trudnoću, Ema je pomislila kako bi bilo lepo da posle četiri devojčice njena jedinica rodi dečaka. Čak je, kaže, savetovala ćerku prepričavajući joj informacije sa interneta kako bi trebalo da vodi ljubav sa mužem da bi dobili dečaka. Savetovala je ćerku i zeta i šta da jedu da bi dobili dečaka.

- Ali, Hana nije htela da me posluša, pa su dobili još jednu devojčicu – komenetariše Ema, ne skrivajući ljubav prema unukama.

Šta na sve to kaže Hana?

- Ponekad želim da pobegnem od maminih telefonskih poziva i da se zaključam iza dvoja vrata. Prirodno je što želim da imam kontrolu nad svojim životom. Zna da bude zbunjujuće kad se pojavi na roditeljskom sastanku, pa nastavnici pitaju da li moje i Skotove ćerke imaju dve mame i jednog tatu. Ali, s druge strane, znam koliko je dobro imati nekoga ko će vas uvek podržati – pomirljivo kaže Hana.

Reakcije njenog supruga na taštu koja je sveprisutna u njihovom bračnom životu se prepričava.

- On voli da se šali i kaže kako većina muškaraca počinje da ćelavi zbog svojih žena, a da je za njegovu ćelavost zaslužna tašta. Na kraju krajeva, koliko muškaraca može da kaže da su se probudili i zatekli da njihova tašta viri u njih s drugog kraja bračne postelje - šaljivo komentariše Hana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading