NAKON 35 GODINA BRAKA PRONAŠLA JE PISMO I SAZNALA DA ŽIVI U LAŽI: Odlučila je da nikada ne progovori o ISTINI, ali je kasno - OTKRILA i snaja!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepoznala je rukopis dobre prijateljice.

NAKON 35 GODINA BRAKA PRONAŠLA JE PISMO I SAZNALA DA ŽIVI U LAŽI: Odlučila je da nikada ne progovori o ISTINI, ali je kasno - OTKRILA i snaja!

Foto: shutterstock

Starija žena čita pismo

Kada je pronašla staro pismo nije mogla da veruje šta čita. Potvrdila je sve svoje sumnje.

- Jedno staro pismo potvrdilo je moje sumnje da je me moj muž varao i da je ta žena pokušala da spreči naše venčanje. U srećnom smo braku 35 godina. On ima 65, a ja 67 godina. Moja snaja bila je u Škotskoj i ima jednu od fotografija kada smo bili na medenom mesecu. Otišla sam da pronađem sliku da joj pokažem. Izvukla sam kutiju s fotografijama ispod njegove strane kreveta, a s jedne strane bila je omotnica - priseća se ona i objašnjava:

- Prepoznala sam tekst moje stare prijateljice Liz. U njenom je pismu pisalo: “Znaš da se događa dobra stvar (i ne mislim samo na neverovatan se*s). Molim te, razmisli o tome što radiš.” 

Foto: shutterstock

Svađa u braku

Navedni datum bio je samo četiri meseca pre venčanja, a ona je bila glavna deveruša.

- Moj muž se u to vreme ponašao veoma čudno. Postao je hladan prema meni i mislila sam da se ohladio zbog venčanja. Imala sam malu sumnju da među njima nešto postoji. Sada se pitam je li ikada bio srećan sa mnom. Viđam Liz svake nedelje u gradu kad idemo u kupovinu. Sada ne mogu da se suočim s njom. Snaja me je videla da plačem, ali sam se zaklela da ću ćutati. Pokušala je da me smiri, ali osećam da mi treba pomoć - rekla je ona u ispovesti za "Sun".

Savetnica joj je objasnila da mora da razgovara sa suprugom. 

- Ono što je važno je da ste zajedno proveli 35 godina. Vi ste uživali u srećnom braku i on verovatno oseća isto. Liz je bila dobra prijateljica i iako se ovo čini kao velika izdaja, verovatno će se udaljiti od vas jer se oseća krivom. Bilo bi dobro da razgovarate sa nekim nepristrasnim - poručila joj je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading