UDAJE SE VEČITA BRIDŽIT DŽONS U ŠESTOJ DECENIJI: Izabranik je mlađi od nje i izgleda kao BOG, svi se pitaju kako je smuvala takvog FRAJERA!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.07.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rene Zelveger koja je svima poznata kao Bridžit Džons, staje na ludi kamen.

UDAJE SE VEČITA BRIDŽIT DŽONS U ŠESTOJ DECENIJI: Izabranik je mlađi od nje i izgleda kao BOG, svi se pitaju kako je smuvala takvog FRAJERA!

Foto: YouTube/Printscreen

Glumica Rene Zelveger (54) najpoznatija po ulozi Bridžit Džouns u filmu "Dnevnik Bridžit Džouns", verila se sa 10 godina mlađim britanskim voditeljem Antom Asteadom.Naime, kako prenose domaći mediji 54-godišnja glumica i voditelj već planiraju venčanje.

 

 

- Rene i Anti planiraju da se venčaju, a detalje drže u velikoj tajnosti. Ne planiraju grandiozno venčanje - rekli su izvori bliski paru za "San" (The Sun), te dodali da će ceremoniji prisustvovati samo najuži krug prijatelja i porodica.

Čestitkama nema kraja, svi su oduševljeni, jer se proneo glas da su se verili. 

Oskarovka koja se proslavila ulogom Bridžit Džouns slikala se s njim i njegovo dvoje dece - sinom Arčijem (16) i ćerkom Amelijom (19).

 

 

Kako se navodi, glumica se upoznala sa Entom 2021. godine, tokom snimanja jedne epizode serije koju je Ansted režirao.

Ove godine u aprilu je na svom instagram profilu objavio niz fotografija gde se vidi koliko oni uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

"Dve godine magije", napisao je romantični Ent.

Podsetimo, njoj je ovo drugi brak, a njemu treći. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading