SOFIJA VERGARA POKAZALA ŠTA ZNAČI BITI ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Ima 50 i nakon što se SKINULA svi se pitaju ima li joj ravne! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.04.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala fotografija iz mladosti.

SOFIJA VERGARA POKAZALA ŠTA ZNAČI BITI ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! Ima 50 i nakon što se SKINULA svi se pitaju ima li joj ravne! (FOTO)

Foto: Instagram/ sofiavergara

Sofia Vergara u crnom odelu

Američka glumica i model Sofija Vergara je prelepa žena koja odiše posebnom energijom. Da je to zaista tako, pokazuje koliko joj se svi dive jer kada ona uđe u prostoriju, vreme kao da staje. Danas, ona ima 50 godina, a postala je poznata kada je vodila dve televizijske emisije koje su je kasnije proslavile. Da opravdano nosi titulu "kraljice" govori fotografija iz mladosti koju je podelila na svojim društvenim mrežama.

Sofija se slikala u crnom bikiniju koji "nije sposoban" da sakrije nepravilnosti. Na pomenutoj fotografiji ne postoji zapravo nijedna tačka na osnovu koje bi neko nešto mogao da joj zameri. I to bar ne fizički. Tada je odmarala u Dominikanskoj Republici, a pozirala je između dva konja.

Foto: Tanjug/AP

Glumica Sofija Vergara

Pored pomenute fotografije gde izgleda malo je reći zanosno, objavila je i sliku sa sinom kada je bio mali i prisetila se ovog putovanja.

Nakon objavljivanja slike u bikiniju bila je preplavljena komentarima.

"Vino je ljubomorno na to kako ti stariš", "Ti si boginja", "Ova žena je prelepa", "Najatraktivnija žena na planeti", bili su neki od komentara.

Inače, Sofija je jedna od plaćenijih glumica a pre karijere koju je započela želela je da bude stomatolog. Samo dva ispita su je delila od tog zanimanja, ali reklama za piće je vinula u zvezde. Kada je bila na samom vrhu, ubijen joj je brat u pokušaju otmice. Od tog momenta nikada se nije oporavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading