GLUMCA IZ SERIJE "KAKO VREME PROLAZI" ŽENA UHVATILA SA LJUBAVNICOM? U jeku skandala kupovao luksuzan nakit da se OPERE, a o braku je govorio OVAKO!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca navodno je uhvaćen u prevari.

GLUMCA IZ SERIJE "KAKO VREME PROLAZI" ŽENA UHVATILA SA LJUBAVNICOM? U jeku skandala kupovao luksuzan nakit da se OPERE,  a o braku je govorio OVAKO!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Turska glumačka zvezda Erkan Petekaja osvojio je srca publike u serijama "Kako vreme prolazi", "Paramparčad", "Ta devojka", "Crvena soba", "Tuđi život", "Dila"... Ali serija "Kako vreme prolazi" opčinila je kako tursku, tako i domaću javnost. Ovde Erkan glumi kapetana Alija, strogog oca koji propušta sve bitne trenutke u životu svoje dece, jer se brzo "zaljubljuje". On izbacuje porodicu iz kuće, i prednost daje ljubavnici koju useljava u istu. A možda ima malo istine i u stvarnom životu? Naime, Erkan važi za velikog zavodnika koji je i u stvarnosti malo otvoreniji u odnosu sa ženama.

Prema pisanju stranih medija, njega je supruga Didem Dursun, uhvatila u preljubi sa ljubavnicom i to u njihovom domu u Istanbulu, nakon čega je odmah zatražila razvod. Ona se tada navodno vraćala po pasoš i videla ga sa ljubavnicom. Da podsetimo, u jeku priča o neslaganju i krizama u braku još 2014. godine poklonio joj je prsten od dijamanata za koji se pričalo da je vredan nekoliko hiljada evra. Tada je njihov brak navodno bio u ozbiljnoj krizi, a on je tada govorio ovako:

-  Mislim da sam sada dobar otac, suprug i čovek, ali Didem me puno toga naučila. Dobro da sam se oženio njome. Bože, hvala ti što si mi je poslao. Imala je strpljenja i oblikovala me - rekao je za strane medije.

Zbog svoje troje dece, Erkan nije želeo da se razvede. Nakon toga pisalo se da ostao bez krova nad glavom i da ga supruga Didem ostavila. Ali, ako je suditi prema fotografijama na Instagramu, to nije tako jer je upravo Didem delila njegove fotografije pre mesec dana. Takođe, ona često objavljuje emotivne fotografije iz privatnog života sa poznatim glumcem. Što znači, i da su tačna nagađanja, ona je prešla preko toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading