MUŠKARAC GURNUO POLNI ORGAN U PRSTEN PA JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Lekari ostali bez teksta, nisu znali šta da rade, kako se to dogodilo?

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

16.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac hitno operisan.

MUŠKARAC GURNUO POLNI ORGAN U PRSTEN PA JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Lekari ostali bez teksta, nisu znali šta da rade, kako se to dogodilo?

Foto: shutterstock

Nije tako retko da nam ljubavna eksperimentisanja prerastu u pravu agoniju, kako psihičku, tako i fizičku. 

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SVET

U Bangokoku se dogodio jedan veoma čudan slučaj, kada su lekari primili neimenovanog muškarca nakon što je završio u bolnici, sa 11 metalnih prstenova. Ti prstenovi su bili čvrstvo postavljeni oko njegovog penisa, zbog kojih je u celokupnoj agoniji izgubio svest. 

Republika

Foto: pixabay.com

Muškarac je hitno došao u bolnicu sa čudnim problemom

Čovek nije mogao da objasni kako se to dogodilo

Lekari su morali hitno da uklone metalne prstenove s penisa jer je počeo jako da otiče i ima modrice, pre nego što je pao u nesvest.

Kako se navodi, to je bilo veoma zahtevno jer su otoci bili jako veliki. Srećom, operacija je bila uspešna i pacijent se uspešno oporavio. 

On je tvrdio da je kupio predmete na štandu u nadi da će mu povećati sek*ualno zadovoljstvo. On je sačekao da ostane sam u svojoj kući, a zatim je stavio to oko njegovog polnog organa. Ubrzo je shvatio da je napravio ogromnu grešku jer su ga metalni prstenovi toliko stezali da je to bilo veoma nepodnošljivo. Hitno je otišao u bolnicu kada je shvatio da ne može da ih sam skine, prenosi "Mirror".

Ne tako retko, ljudi koriste ovu vrstu pomagala za bolju simulaciju tokom mastrubacije, kako bi se brže došlo do vrhunca. 

Ipak, sve je to rizik, i sama pomisao da ćete zbog ovakve situacije završiti u hitnoj je dovoljno neugodna. 

Ako se ipak odlučite za ovo, budite oprezni i pre toga se konsultujte sa nekim stručnim. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading