MUŠKARAC ZAGLAVIO BATERIJU U POLNI ORGAN: Kada je objasnio ZAŠTO je gurao, lekari ostali UŽASNUTI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon deset dana se vratio u bolnicu sa otokom polnog organa.

MUŠKARAC ZAGLAVIO BATERIJU U POLNI ORGAN: Kada je objasnio ZAŠTO je gurao, lekari ostali UŽASNUTI

Foto: shutterstock

Nesrećni 73-godišnjak, čije ime nije objavljeno, iz Australije, doživeo je strašnu povredu nakon što je unutar svoje uretre gurnuo tri baterije širine 1cm. Iako je priznao medicinskom osoblju da je koristio baterije u svrhu samozadovoljavanja i da do tada nikada nije imao problema sa uklanjanjem stranih predmeta iz tela, čekao je čak 24 sata te je zatražio medicinsku pomoć.

Lekari su u medicinskom časopisu opisali detalje ovog neobičnog slučaja, ističući da su neuspešni pokušaji vađenja baterija samo rezultirali njihovim dubljim guranjem u uretru. Dugmaste baterije oslobađaju korozivnu tečnost ako ostanu zaglavljene u telu, što može da izazove teška unutrašnja oštećenja i krvarenje koje može biti fatalno. Pregledom pacijenta utvrđeno je da je otvor njegove uretre bio crn, dok je hirurška intervencija kasnije otkrila da je došlo do nekroze tkiva, piše "Dejli mejl".

Foto: shutterstock

Muškarac zaglavio bateriju u polni organ


Težak oporavak i komplikacije

Pacijent je proveo tri dana u bolnici, gde su lekari pokušavali da izvade baterije uz pomoć klešta i drugih medicinskih instrumenata. Nakon uspešne operacije u kojoj su baterije uklonjene, muškarac je dobio terapiju antibioticima i otpušten na kućno lečenje. Međutim, nakon deset dana se vratio u bolnicu sa otokom penisa i iscetkom iz uretre, što je zahtevalo dodatnu hiruršku intervenciju i uklanjanje dela tkiva penisa i uretre.

Nakon svega, muškarac je dobio polutrajni kateter kako bi mu se olakšalo mokrenje, a lekari su ga uputili na dalje praćenje i lečenje. Iako su muškarci koji su imali slične povrede obično podvrgavani rekonstruktivnoj hirurgiji penisa, lekari su u ovom slučaju smatrali da je previše komplikovano i dugotrajno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading