PAS JOJ JE ODGRIZAO NOS: Zbog onoga što joj sada raste na licu ostaćete ZALEĐENI (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon presađivanje kože ovo nije očekivala.

PAS JOJ JE ODGRIZAO NOS: Zbog onoga što joj sada raste na licu ostaćete ZALEĐENI (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/trinnyb.02

Život Triniti Rovles zauvek se promenio nakon što je brutalno napao pas i otkinuo nos. Uoči njenog 20. rođendana prošle godine, pas je vukao poput krpene lutke. Tada je zadobila teške povrede lica i desne ruke.

Tokom nekoliko dana, imala je nekoliko zahvata, uključujući operaciju da joj se spasi slomljena i povređena ruka. Samo šest dana nakon žestokog napada, doktori su uklonili deo kože sa njenog čela i temena i presadili ga kako bi oblikovali novi nos.

- Ova operacija je podrazumevala sečenje kože i tkiva sa lakta, savijanje prema dole i pričvršćivanje živog tkiva zajedno s hrskavicom iz njenih ušiju i donora na mesto gde je nekada bio vrh njenog nosa - piše u izjavi na GoFundMe gde se prikupljaju sredstva za nju.

Takođe dodaju da će morati da ode na još šest operacija.

Ona je odlučila da javno pokaže sa čime se bori i od tada snima videe za TikTok. Nije se libila ni da pokaže slike novog nosa iz kog izbijaju dlačice zbog presađivanja kože sa temena. U nedavnoj objavi obavestila je pratioce o svom procesu ozdravljenja, piše "San".

Foto: TikTok/trinnyb.02

Devojka nakon presađivanje kože

- Većina vas me poznaje po tome što me brutalno napao pas člana porodice - rekla je i zahvalila se onima koji je podržavaju, a hejterima je rekla da je "ignorišu".

Ja sam glas mnogih i to me približava ljudima kojima se isto dogodilo. Prelepa sam, samouverena, ponosna sam na to što jesam. Nije me briga šta bilo ko drugi ima da kaže. Neću preispitivati ​​prihvatanje onoga kako izgledam, svoje nesavršenosti, jer svi su nesavršeni i svi bismo trebali da volimo sebe podjednako - rekla je.

Kada je reč o dlakama koje su počeli da joj rastu, rekla je:

- U početku mi je to jako smetalo, bila sam svesna toga, nisam htela da gledam ljude u lice.

U zasebnom videu objavljenom na njenom nalogu, istakla je da je pokušala tretmanima lasera da ukloni dlake na nosu, ali je nakon drugog dobila opekotine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading