DEČAK SKOČIO U OVU SMESU DA SE IGRA PA ODMAH NAKON TOGA PREMINUO: Roditelji sada sve UPOZORAVAJU!

Autor: M.O.

Lifestyle

30.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova poslednja fotografija pre smrti ledi krv u žilama.

DEČAK SKOČIO U OVU SMESU DA SE IGRA PA ODMAH NAKON TOGA PREMINUO: Roditelji sada sve UPOZORAVAJU!

Foto: Tanjug/AP

Ovo je poslednja fotografija sedmnogodišnjeg dečaka koji je preminuo samo nekoliko minuta nakon što je snimljena sledeća fotografija. 

Dečak Artur Emanuel fotografisan kako pozira sa podignutim palcem na fotografiji, gde se vidi kako sedi na gomili građaviskog materijala.  Samo nekoliko trenutaka kasnije se borio za život!

Naime, on je udahnuo čestice otrovnog praha, te je njegov ogranizam doživeo tešku reakciju!

Krečnjačka prašina sadrži sitne čestice silicijum dioksida koje mogu izazvati ozbiljne probleme sa disanjem ako se udahnu, prenosi "Mirror".

 


Dečak je hitno prebačen u bolnicu 3. ali je odmah po dolasku proglašen mrtvim.

Njegova porodica objavila je fotografiju dečaka u krečnjačkom prahu, koja je snimljena samo nekoliko minuta pre nego što je preminuo, kao upozorenje drugima na opasnost.

Njegov ujak je objavio potresnu poruku!

- Naša zahvalnost Bogu što je Artura stavio u naš život. Život je poput voza u pokretu, ali naš dragi i voljeni sin, brat, nećak, rođak i unuk sleteo je već na početku putovanja - rekao je.

Njegova porodica je podelila na svim društvenim mrežama njegovu sliku i priču kako bi upozorili ostale roditelje da obrate pažnju na ove opasne stvari! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading