NAKON GUBITKA OBA RODITELJA, UTEHU JE PRONAŠLA U HRANI: Onda je izbacila samo OVE tri namirnice i SMRŠALA 60 kilograma!

Autor: M.O.

Lifestyle

21.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put transformacije nije lak, ali je dugotrajno vidljiv!

NAKON GUBITKA OBA RODITELJA, UTEHU JE PRONAŠLA U HRANI: Onda je izbacila samo OVE tri namirnice i SMRŠALA 60 kilograma!

Foto: Instagram/printscreen/russianannagirl

Vivijan MekKal iz Novog Meksika je nakon gubitka oba roditelja potražila utehu u hrani, često konzumirajući brzu hranu i gazirane napitke.

Nakon samo nekoliko meseci, njena težina je porasla i dostigla gotovo 120 kilograma. Ipak, na kraju je shvatila da je vreme da promeni svoj život i stremi ka zdravijem telu.

Ključni trenutak je ada nije mogla da stane na sedište u avionu

 

 

- Posle svih događaja, posezala sam za hranom kao utehom. Voda mi gotovo nije bila na pameti. Često sam preskakala doručak, a za ručak sam se prejedala brzom hranom, najčešće hamburgerima. Večerala sam isto što i za ručak. I između obroka sam konstantno grickala - podelila je svoje iskustvo Vivijan.

Ali, u septembru 2019. godine, donela je odluku da promeni svoj život iz korena. Počela je da menja svoje navike i ishranu, a uspeh nije izostao.

Za svega godinu dana, Vivijan je izgubila gotovo 60 kilograma, dostižući težinu od 67 kilograma.

- Sada redovno posećujem teretanu šest puta nedeljno, uz dan odmora. Uživam u podizanju tegova i kardio vežbama koje traju najmanje 30 minuta svakog dana. Takođe, trčim pet kilometara tri puta nedeljno - sa ponosom je izjavila.

Pored aktivnosti, potpuno je preoblikovala svoju ishranu. Unosila je umerene obroke svakodnevno u tačno određeno vreme, a potpuno je eliminisala grickalice, brzu hranu i gazirane napitke iz svog jelovnika. Ova transformacija je ne samo uticala na njenu težinu, već i na njeno psihičko stanje. 

Kako tvrdi, sada može za sebe da kaže da je srećna i ispunjena žena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading