HIT PUTOVANJE! Samo u Belvi Travelu 10 % popusta za letovanje na Siciliji. Putujte i uštedite!!! 11 dana/10 noćenja, avionskim prevozom po ceni od 439€

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

16.07.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatnih 10% popusta na smeštaj do kraja sezone!

Foto: Promo foto

Belvi Travel ovo leto organizuje direktan čarter let za Siciliju, polazak je 28. jula, uz hotelski smeštaj sa uslugom polupansiona za samo 439€.

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana – deo je Italije – ali uz kulturu, običaje i veoma specifičnu svakodnevicu zapravo je kao zemlja za sebe. Na severnom delu obale, pomalo divljem i neistraženom, uživaćete na prelepim plažama, u simpatičnim primorskim mestima – a posebno u Palermu. Neponovljivi ritam života, drugačiji italijanski dijalekt, jedinstvena tradicija, domaćini puni života otvoreni i gostoljubivi, kult porodice, izvrsna kuhinja i još izvrsnija vina – bio bi to samo delić atmosfere šarmantnog mediteranskog ostrva.

ĐARDINI NAKSOS - jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Sredozemnom moru. Nalazi se na istočnoj strani ostrva i u podnožju Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi.

LETOJANI - mesto sa oko 2.600 stanovnika, nadomak Taormine. Nekada maleno ribarsko naselje, šezdesetih godina dvadesetog veka počinje da privlači posetioce plavetnilom mora, beskrajnim plažama i blagom klimom. Autobuskim linijama je odlično povezano sa većim gradskim centrima Sicilije.

TAORMINA - vrlo popularna turistička atrakcija još od XIX veka. Nalazi se na brdu iznad poznatih letovališta Đardini Naksos, Letojani i Mazaro. Plaže, do kojih se može doći žičarom ili hotelskim minibusevima, nalaze se na Jonskom moru, koje se odlikuje toplom vodom i povišenim salinitetom. Južno od Taormine nalazi se ostrvo Bela (Izola Bela) poznato po lepim plažama. Taormina je sagrađena na vrlo strmoj obali, na samo 45 minuta vožnje od Etne, najaktivnijeg vulkana u Evropi.

Foto: Promo foto

Hotel Albatros 3* Letojanni

Položaj hotela: hotel je smešten na samoj peščanoj plaži Letojanija i preporučuje se onima koji su u potrazi za mirnim odmorom i kupanjem. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Od Taormine je udaljen oko 5 km.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje privatni deo plaže sa suncobranima i ležaljkama čije se korišćenje doplaćuje, bar i restoran sa terasom, na kojoj se ponekad služi večera, besplatan Wi-Fi internet dostupan u hotelskom lobiju, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, TV salu.

Sobe: hotel raspolaže sa 77 soba koje poseduju klima uređaj, TV, telefon, mini frižider (na upit uz doplatu),  kupatilo, fen, balkon.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis  (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

UZ POPUST 10%: DVOKREVETNA SOBA + AVION VEĆ OD 439€

Hotel Porto Azzurro 3*, Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel, tradicionalne usluge u kombinaciji sa lokalnim šarmom, smešten je na promenadi zaliva Naxos, samo nekoliko metara od gradskog arheološkog muzeja i 300m od peskovitog dela plaže. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice ručno izrađenih predmeta i suvenira.

Hotelski sadržaj: hotel je potpuno renovin, poseduje restoran, lobi, bar, wi-fi internet, sef boksove na recepciji, parking.

Sobe: svaka poseduju klima uređaj (uključen u cenu), telefon, LCD TV sa sateletskim kanalima, wi-fi internet, kupatilo i balkon. Pojedine sobe su sa pogledom na more.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis  (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

UZ POPUST 10%: DVOKREVETNA SOBA + AVION VEĆ OD 509€

Foto: Promo foto

Hotel Alexander 3* Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel okružen vrtom, nalazi se u srcu zone Rekanati Đardini Naksosa, pruža mogućnost prijatnog aktivnog odmora. Udaljen je 50 m od privatne plaže sa suncobranima i ležaljkama i oko 100 m od brojnih restorana, barova, suvenirnica, kao i autobuske stanice, odakle se svakih pola sata možete uputiti ka Taormini ili Kataniji.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje bazen sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar,  lobi sa TV salonom,  sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift,  besplatan Wi-Fi u hotelskom lobiju, parking (uz doplatu).

Sobe: svaka soba poseduje klima uređaj (uključen u cenu), TV, telefon, sef, mini frižider, wi-fi internet, kupatilo, fen u kupatilu i balkon.

Usluga: polupansion, doručak – buffet servis  (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

UZ POPUST 10%: DVOKREVETNA SOBA + AVION VEĆ OD 509€

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading