KOD NJIH LJUBIMCI ŽIVE KAO CAREVI: Poznate ličnosti obožavaju svoje mezimce

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako žive kućni ljubimci čiji vlasnici, osim velikog broja obožavatelja, imaju i veliko srce ispunjeno ljubavlju prema životinjama.

Poznate ličnosti popularnost često koriste na human i dobronameran način. Jedna od najvećih humanitarki je pevačica Nataša Bekvalac, koja svoju neizmernu i bezuslovnu ljubav prema životinjama pokazuje udomljavanjem životinja, spasavanjem i čuvanjem četvoronožaca. Lista srpskih zvezda koje daju pravi primer ljudima na koji način se čuvaju kućni ljubimci i kako se tretiraju jeste dugačka. Osim Bekvalčeve, na listi se nalaze i Marija Šerifović, Kristina Radenković, koja ima pravo malo carstvo životinja, Seka Aleksić i mnogi drugi. 

PETAR STRUGAR

"Beta je najdraža ženka u mom životu", napisao je glumac Petar Strugar za svog velikog šnaucera Betu. Stupar se od svog ljubimca ne odvaja ni na snimanjima, a Beta je od svih ženki u odgajivačnici osvojila glumčevo srce i učinila ga posebnim.

 

 

NATAŠA BEKVALAC

Nataša Bekvalac često apeluje na svoje pratioce na društvenim mrežama da ne kupuju životinje, već da ih udome.
- Ukoliko nekom od njih date šansu da postane deo vaše porodice, videćete šta je lojalnost, šta je prijateljstvo i ko će najviše saosećati i brinuti se kada vaše dete ima temperaturu - napisala je Bekvalac na Instagramu. Udomljavala je i spasavala ulične pse, a mnogi se i danas nalaze u njenom domu.

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 9, 2017 at 1:59pm PST

 

SEKA ALEKSIĆ

Seka Aleksić gotovo da ima pravi mali azil za pse koji broji jedanaest pasa, a da proširenju porodice nije kraj, pokazala je nedavno usvojivši bordošku dogu Arona Rona. Pevačica je od početka svoje karijere pokazala da je jedna od najvećih ljubiteljki životinja na domaćoj estradnoj sceni. Podsećanja radi, prošle godine je našla crno štene, a radosnu vest je podelila sa brojnim obožavateljima:
- Samo se stvorila ispred naših kola. Pomazila sam je, krenula je za nama i čekala me ispred ulaza! Nosim je kući. Gde je 10, tu je i 11. Lepotice, dobro došla u našu veselu družinu - napisala je pevačica.

 

 

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Nakon što se pevačica Marija Šerifović oprostila od svog mezimca Robija, u njen dom je ušetao mali engleski buldog Hak. Uz fotografiju svog novog ljubimca napisala je:
"I tako je tiho u moj život ušetao jedan mali dečak. Vratio je osmeh na moje lice, a osmeh mu je Hak."
Pevačica ljubimcu peva uspavanke i vodi ga sa sobom gde god da krene, za njega se definitivno može reći da je najvoljeniji engleski buldog na svetu.

 

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Jul 18, 2017 at 12:56pm PDT

 

KRISTINA RADENKOVIĆ

Voditeljka emisije "Slagalica" Kristina Radenković ima pravo malo životinjsko carstvo, kuce Ninu i Radoja i mačku Zocu.
"Nisam znala šta je mačja ljubav dok nisam usvojila Zocu. Moj čuvar", napisala je Radenkovićeva na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading