MLADA OBUKLA VENČANICU, PA POGLEDALA ŠTA IMA ISPOD NJE: Kada je ovo ugledala dole, VRISNULA OD BOLA (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je otišla na probu venčanice, dočekalo je dirljivo iznenađenje.

MLADA OBUKLA VENČANICU, PA POGLEDALA ŠTA IMA ISPOD NJE: Kada je ovo ugledala dole, VRISNULA OD BOLA (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTij/natttcrock

Natali Kroket Himenez (25) iz Misurija u SAD - u, koja se sprema za svoju svadbu 12. avgusta, doživela je iznenađenje koje ju je dirnulo do suza prilikom odabira venčanice. Na haljini iz snova primetila je detalj u obliku srca u plavoj boji, koji je bio prišiven za haljinu i na kome je bila ispisana poruka od njenog preminulog oca, Brusa Kroketa.

- Volim te, Natali. Tata - bile su reči koje su je ganule do srži. Ova dirljiva poruka, preneta sa majice koju je nosio njen otac, ostavila je Natali bez reči.

Foto: TikTij/natttcrock

Mlada čita poruku oca na venčanici


Izvor inspiracije

Natali je otkrila da je poruka na srcu inspirisana rečima iz njenog godišnjaka, a trag rukopisa njenog oca, koji je umro pre devet godina, pronašla je njena majka Devona Kroket. Majka je sama osmislila ovaj emotivni gest i prenela rukopis na majicu, koju je zatim krojačica pretvorila u srce koje je postalo deo venčanice.

- Pamtim njegov rukopis, zaplakala sam čim sam to prepoznala, nisam mogla da zaustavim suze, sigurno pola sata - podelila je Natali svoje snažno emotivno iskustvo.


Naslutiti prisustvo oca na svadbi

Zahvaljujući majčinoj inicijativi, Natali će na dan svog venčanja imati poseban osećaj prisustva oca pored sebe. Ova dirljiva priča izazvala je veliki broj komentara na društvenim mrežama, a Natali je izrazila zahvalnost na podršci koju je dobila, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading