ZAVELA MOMKA KOM JE NEKADA MENJALA PELENE, A SADA SE ZAPUSTILA I IZGLEDA NIKADA GORE: Ponosno paradira u gaćicama (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tanga donjem vešu primećena je najpoznatija ljubavnica na jahti.

ZAVELA MOMKA KOM JE NEKADA MENJALA PELENE, A SADA SE ZAPUSTILA I IZGLEDA NIKADA GORE: Ponosno paradira u gaćicama (FOTO)

Foto: Credit: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Larsa Pipen

Larsa Pipen, poznata po ljubavnim skandalima i razvodu od bivšeg košarkaša Skotija Pipena, ponovo je u žiži javnosti. Ovog puta, paparaco je uhvatio na luksuznoj jahti u izdanju koje je izazvalo dosta pažnje. Na fotografijama je gotovo neprepoznatljiva zbog viška kilograma koji je nabacila.

Ljubavna afera

Larsa je privukla veliku pažnju svojom ljubavnom aferom sa Markusom Džordanom, sinom košarkaške legende Majkla Džordana, koji je čak 17 godina mlađi od nje. Pre ovog odnosa, Larsa je bila udata za Skotija Pipena, sa kojim je dobila četvoro dece. Nakon turbulentnog braka, par je podneo zahtev za razvod 2016. godine, ali su se kasnije pomirili pre nego što su konačno okončali svoj brak u decembru 2021.

Nakon razvoda, Larsa je imala kratke avanture pre nego što je započela vezu sa Tristanom Tompsonom, tadašnjim suprugom Kloi Kardašijan. Takođe, bila je u kratkotrajnoj vezi sa košarkašem Maliko Bizlijem, koji je u to vreme bio oženjen. Njihova afera je postala javna kada je Bizlijeva supruga saznala za njihov odnos putem zajedničkih fotografija na Instagramu, piše "Stil".

Foto: Credit: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Larsa Pipen uhvaćena na jahti

Novi početak


Danas, Larsa uživa u vezi sa mlađanim Markusom Džordanom, sa kojim ističe da vodi ljubav čak 5 puta dnevno. Par takođe planira da proširi porodicu. Međutim, njihova veza je od samog početka na meti kritika zbog komplikovanog odnosa sa porodicom Džordan, kao i zbog 17-godišnje razlike u godinama.

Nekada se čuju i komentari da je pre menjala pelene Markusu, a sada spava sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading