OVO SU NAJLUĐA MESTA ZA VOĐENJE LJUBAVI: Samo će se najhrabriji usuditi, jedno je posebno RIZIČNO!

Autor: M.O.

Lifestyle

23.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za promene u krevetu.

OVO SU NAJLUĐA MESTA ZA VOĐENJE LJUBAVI: Samo će se najhrabriji usuditi, jedno je posebno RIZIČNO!

Foto: shutterstock

Ukoliko ste umorni od rutine u spavaćoj sobi, možda je vreme da istražite neka neobična mesta za intimne trenutke. Ovi predlozi će vam pomoći da osetite uzbuđenje kao na početku veze, a uz to će sigurno učiniti da krv brže cirkuliše.

Lift

Liftovi su često zanemareni kao mesto za se*sualne aktivnosti, ali zapravo mogu biti veoma uzbuđujući. Zaustavljanje lifta na nekom od spratova može biti početak avanture, ali budite oprezni da ne aktivirate alarm. Kada ste spremni, pritisnite se uz zid lifta i dozvolite uzbuđenju da preuzme kontrolu. Važno je samo da napustite lift pre željene destinacije kako biste izbegli neželjene situacije.

Republika

Foto: We-Vibe WOW Tech/Unsplash.com

Vreme je da promenite rutinu u krevetu

Stepenište


Iako stepeništa možda nisu prvo mesto koje vam pada na pamet kada je u pitanju se*s, mogu poslužiti ako ste dovoljno avanturistički raspoloženi. Pronađite mirno mesto gde možete čuti ako neko dolazi i opustite se. Budući da su stepeništa obično prilično tiha mesta, važno je da ostanete diskretni. Takođe, proverite da li u blizini postoji podrumska prostorija, jer to može biti još jedno pogodno mesto za brzi se*s.

Bioskop

Bioskopske dvorane pružaju savršeno okruženje za brzi se*s. Tamne su, retko ko će vas primetiti i uvek postoje skrivena mesta koja su kao stvorena za ovakve aktivnosti. Kada kupujete karte, pokušajte da izaberete sedište gde ćete imati dovoljno prostora za različite poze. Oralni se*s je posebno pogodan za bioskopsku dvoranu, ali ako je dvorana poluprazna, možete se prepustiti i malo složenijim igricama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading