SUSRET OCA I SINA NAKON 15 GODINA: Svi su plakali kada su videli OVAJ momenat, nikome nije jasno ZAŠTO (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

10.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko god da je pogledao ovaj snimak, plakao je.

SUSRET OCA I SINA NAKON 15 GODINA: Svi su plakali kada su videli OVAJ momenat, nikome nije jasno ZAŠTO (VIDEO)

Foto: Tiktok/printscreen/vgreenleaf7

Da porodica ima svoje neraskidive veze, ova priča je čist primer. Video snimak gde se otac i sin susreću nakon 15 godina je rasplakao sve koji su ga pogledali. 

Sve osobe u vašem životu su posebne i jednistvene, ali sa našim roditeljima su uvek posebne nevidljive niti povezane, ma koliko god da ih dugo ne vidimo. 

Odnosi nažalost mogu zategnuti, ljudi se mogu otuđiti jedni od drugih, odbijajući razgovore i viđanja. Ovaj objavljen snimak na TikTok mreži upravo je o tome, trenutak kada su se otac i sin ponovo spojili nakon toliko godina.

Republika

Foto: Tiktok/printscreen/vgreenleaf7

Susret oca i sina nakon 15 godina

Iako je ovaj trenutak zabeležen i dirljiv, za ovaj susret su bili potrebni meseci planiranja. Otprilike 30 sekundi u videu se prikazuje kako neko poziva čoveka da uđe u dnevnu sobu, a nakon nekoliko trenutaka kasnije pojavljuje se i pita šta je toliko hitno dešava. 

Iznenađenje je bilo očekigledno, ali i sam šok!

 

 

Kada sin došao u dnevnu sobu samo je stavio ruku preko usta i krenuo da plače. Čekao ga je otac koji je odmah raširio ruke ka njemu. Suze su samo tekle. 

Sin je samo pao na kolena ispred oca i krenuo da ga grli, dok ga je otac poljubio u čelo. Njih dvojica su u toku snimka razmenili nekoliko reči, ali je teško razaznati tačno šta jer su psi lajali. 

Iako postoje razna nagađanja, da se oni nisu videli toliko dugo zbog svađe, ipak niko ne može sigurno da tvrdi to. Bilo kako bilo, ovaj snimak susreta je neverovatno dirljiv. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading